IntranetPrisen 2007: SimCorp

SimCorp vandt IntranetPrisen 2007 og har specielt udmærket sig ved at bruge intranettet til at:

  •  skabe værdi for virksomheden
  •  forbedre sin konkurrenceevne
  •  styre sin viden
  •  tiltrække, fastholde og udvikle de bedste talenter

SimLink, som SimCorp kalder deres intranet, giver én indgang til alle deres programmer og er den centrale platform for viden og information. SimCorp har en unik løsning til at sikre, at deres indhold er ajourført.

Overordnet forside

Alle medarbejdere starter på deres egen afdelingsforside med det mest relevante for dem. Men der er en fælles forside, som medarbejderen efterfølgende kan klikke sig hen på:

Kvalitetssmiley

Alt indhold og portaler bliver udstyret med en kvalitetssmiley, som viser, hvor stor en del af det indhold, som den ansvarlige er ansvarlig for, er opdateret. Systemet måler på, hvor mange sider og dokumenter, der er udløbet. I nedenstående tilfælde er alle dokumenter opdaterede og det giver en meget glad smiley. Smilet aftager ned til 80%, hvor det helt er væk og gradvist afløses af mere og mere sure smileys.Theresa har her 877 dokumenter, der ikke er officielle. Ud af de 241 dokumenter, som Theresa har lagt ud til alle medarbejdere trænger 14 til at blive gennemgået. Det svarer til 95% og en meget glad smiley.

Medarbejderprofilen

Bemærk funktionen til højre, der viser andre medarbejdere i samme afdeling.For at sikre høj kvalitet af indholdet i medarbejderprofilen er den opdateret af Finance and IT. Medarbejderen kan sende en anmodning om ændringer og selv opdatere sin placering i huset. Medarbejderne flytter p.t. meget rundt og det er derfor den information, der oftest ændres.
Der er hurtig adgang til kontaktinformationer for den enkelte indholdsansvarlige:

Social side

Der er også plads til lidt socialt på SimCorps hjemmeside. Her er det løbeklubben, der har sin egen portal:

Igangværende opgaver

Medarbejdernes opgaver styres i Siebel, men vises i SimLink

Bliv en del af vores online community