Grontmij vinder IntranetPrisen 2013

Prisen for årets bedste intranet blev på IntraTeam Event 2013 tildelt ingeniørvirksomheden Grontmij, der med et gedigent og gennemarbejdet intranet scorede højt i såvel IntraTeams benchmarkmodel som IntraTeams brugerundersøgelse.

 

Den anden finalist, Tivoli, har også et meget velfungerende intranet men måtte se sig slået af Grontmij, der har lidt mere af det hele heriblandt elektroniske workflows og projektrum. Grontmij har desuden en stærk governancemodel og et velfungerende ledelsesområde på intranettet.

Forløbet

Konkurrencen om IntranetPrisen er åben, og alle er derfor velkomne til at stille op. Næste år bliver det tiende år i træk, at IntraTeam uddeler IntranetPrisen. De bedste intranet gennemgår en benchmarkundersøgelse, en brugerundersøgelse og et interview med IntraTeam.

Begge finalister opnåede en høj score i benchmarkundersøgelsen, men Grontmij lå foran Tivoli på alle hovedkategorierne.

Grontmijs intranet blev relanceret i oktober 2012, og brugerne har taget meget godt imod det nye intranet, som det fremgår her af brugerundersøgelsen:

Både system (SharePoint 2010) design, struktur og indhold er helt nyt. Ambitionen er, at det nye intranet skal understøtte videndeling og samarbejde og sikre en kundeorienteret tilgang i det daglige arbejde.

Der har været fokus på at optimere:

  • Management view: Ledelsesportal med strategiske budskaber, tanker, idéer og holdninger til aktuelle interne og eksterne udfordringer og løsninger. Her leverer ledelsen små status updates i form af ”Management Tweets”. Hvert nyt management tweet kommer også på forsiden
  • Governance: I governance planen er der klare retningslinjer for, hvordan indholdsejere skal opdatere, kvalitetssikre og vedligeholde områder på intranettet. Fokus på brugerorientering. Det er tydeligt, at der bliver gjort en indsats for, at navigation og indhold tager afsæt i modtagerens fremfor for afsenderens behov
  • Søgning: Det er muligt at søge på intranettet, i andre SharePoint applikationer (CRM system og dokument template system) og det fælles netværksdrev med al sags- og projektdokumentation.

Grontmij præsenterer deres intranet

Grontmijs præsentation (3,2Mb)

IntraTeam ønsker Grontmij et stort til lykke med IntranetPrisen 2013.

Interested in joining our community?