Er markedsføring og salg noget for dig?

Ville et praktikforløb med arbejdsopgaver som markedsføring og salg via nyhedsbreve, sociale medier, hjemmesider m.m. være noget for dig? Vi arbejder med netværksgrupper, arrangementer og webinars om den digitale arbejdsplads, herunder intranet, kommunikation og digital markedsføring.

Dine arbejdsområder: 

  • Sælge og markedsføre vores arrangementer til eksisterende og nye kunder igennem nyhedsbreve og sociale medier-
  • Researche og finde nye leads til vores arrangementer og netværksgrupper
  • Opdatering og redigering af vores platforme og materialer (hjemmesider, CRM-systemer, online community og meget andet)
  • Interessante daglige ad-hoc opgaver

Du får et stort ansvar og fleksibilitet til at skabe mærkbare resultater på egen hånd. Dit praktikforløb vil starte i august 2021, men vi er fleksible med både start – og slutdato. Vi har løbende haft praktikanter fra Erhvervsakademiet, så der er fuld forståelse for, at du skal have tid og mulighed for at arbejde med dine studierelevante opgaver.

Et praktikforløb hos IntraTeam vil give dig: 

  • Brugbar erfaring i at markedsføre netværksmøder og arrangementer
  • En bred vifte af opgaver inden for markedsføring
  • Relevant praktikforløb med fokus på erhvervslivet og det praksisnære
  • En fantastisk mulighed for at opbygge og styrke dit eget netværk

Du er en glad, selvstændig og udadvendt person, der har gåpåmod og som ikke er bange for nye udfordringer. Vi er et lille team, hvor tonen er afslappet, kommunikationsvejene korte og arbejdet fleksibel. Vi holder til i Pakhusene på Aarhus Ø.

Send din ansøgning og CV til Anja T. Madsen på Anja@IntraTeam.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til Anja eller ringe på +45 7026 0801. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning så hurtigt som muligt 💪