Flytning til Danske Banks nye domicil og effektiv forankring af forandringsprocesser

Forandringsledelse
  • 03/09/2024
  • 10:00 to 14:00
  • Danske Bank - Bernstorffsgade 40, 1577 København V
Om netværksmødet

Til dette netværksmøde har vi effektiv forankring af forandringsprocesser på agendaen, hvor vi hører indlæg fra Martin Risgaard Rasmussen, Head of Change Management Office @Vestas.

Derudover skal vi høre om flytningen til Danske Banks nye domicil. I foråret 2024 flyttede mere end 6.000 ansatte fra fem forskellige lokationer i hovedstadsområdet til Danske Banks nye domicil i Postbyen lige ved siden af Hovedbanegården.

Indtil da var arbejdslokationerne fordelt på Holmens Kanal, Holbergsgade, Lersøpark Allé. Lyngby og Høje Taastrup. Hvert sted bestod af meget forskellige bygninger, kontordesign, kultur, forretningsområder og måder at gøre tingene på.

For at gøre indflytningen så gnidningsfri som muligt blev der nedsat en forandringsledelsesgruppe med repræsentanter fra alle bankens forretningsområder. Vi hører om forløbet og fokusere på de forandringsmæssigt initiativer og fremgangsmåden både før, under og efter flytningen.

Vi skal også dele viden om mødedeltagernes arbejde og erfaringer med forandringsledelse.

Dagsorden

10.00 Velkomst, deltagerpræsentation og videndeling
11.00 Tema: Effektiv forankring af forandringsprocesser
12.00 Frokost
12.50 Næste møde og tema
13.00 Forandringsprojekt i Danske Bank
14.00 Tak for i dag og på gensyn

Gratis prøvemøde

Tilmeld dig nedenfor eller tag fat i mødefacilitator Anette WittenbergAW@IntraTeam.dk eller tlf. +45 2835 1655, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde. Der er kun få ledige pladser til mødet.

OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang til netværket.