Forandringsagenten som leder og COWIs nye Change Management Framework

 • 06/01/2022
 • 10:00 to 13:00
 • Online via Microsoft Teams

Information om netværksmødet

Til dette netværksmøde har vi fokus på forandringsagenten som leder og COWIs nye Change Management Framework for interne projekter.

I netværksgruppen er vi mange, der har erfaring med forandringsledelse fra digitale projekter, som vi skal implementere i vores organisation. Vi skal analysere, planlægge og koordinere, lave kommunikationsmateriale og træning.

Men, succesfuld forandringsledelse kræver ikke bare planlægning og styring. Det kræver også, at man træder i karakter som leder og tør bruge sig selv. At man tør gå forrest, sige visionen højt, vise vejen og få andre med på rejsen. Men hvordan kan denne afgørende rolle udfoldes, og er der udfordringer? Dette emne vil være i fokus på netværksmødet gennem denne agenda:

 • Introduktion
 • Anvendte roller relateret til forandringsledelse og placering af ledelsesrollen
 • Ledelsesrollen anvendt til at understøtte forandringsledelse
 • Opsummering og konklusioner

Netværksmødet har Thomas Essendrop som indlægsholder. Thomas har erfaring med forandringsledelse som leder og som Change Management konsulent, hvor han har ageret som rådgiver, Change Manager og Change Agent. Han har desuden fungeret som Lead Trainer i APMGs Change Management certificering gennem de seneste 9 år. Mødet vil veksle mellem input fra Thomas og dialog, relateret til deltagernes egne erfaringer.

Derefter skal vi høre om COWIs nye Change Management Framework for interne projekter. Frameworket indeholder både guides, templates og eksempler. Det er baseret på erfaringer fra tidligere projekter og fungerer som en fleksibel og skalerbar værktøjskasse. Du vil høre om frameworket og om eksempler fra projekter, hvor det bliver anvendt.

Dagsorden

10.00 Velkomst, deltagerpræsentation og videndeling
10.50 Pause
11.00 Tema: Forandringsagenten som leder
12.00 Pause
12.15 Forandringsledelse hos COWI
13.00 Tak for i dag og på gensyn

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Arrangementer og netværksmøder
Ekstern deling på Microsoft 365
 • 21/02/2023
 • 10:00 to 12:00
 • Microsoft Teams
Oprydning på Teams og SharePoint
 • 23/02/2023
 • 10:00 to 12:00
 • Microsoft Teams
SHARE[addtoany]
2022-1-6 10:00 2022-1-6 13:00 Europe/London Forandringsagenten som leder og COWIs nye Change Management Framework Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input og sparring til dine aktuelle udfordringer.