Forandringskommunikation samt Ørsted case story om intern kommunikation og forankring af global kampagne

 • 24/11/2021
 • 10:00 to 14:00
 • Ørsted - Nesa Allé 1, 2820 Gentofte

Information om netværksmødet

Spændende netværksmøde med fokus på forandringskommunikation og Ørsted case story om intern kommunikation og forankring af en global kampagne om inklusionsnetværk.

Simon Lund-Jensen fra HUMAN UNIVERZ vil komme og give os inspiration til forandringskommunikation.

Forandringskommunikation er en holdsport med mange spillere: Topchefer, teamledere, kommunikationskonsulenter, HR-medarbejdere m.v. Indlægget sætter fokus på betydningen af et fælles sprog med en konkret case om en kompleks organisationsændring, hvor 1000 medarbejdere alle skal have ny leder. Undervejs kommer vi omkring de vigtigste udløsere for succes i forandringer, modeller der sætter struktur på indsatsen og redskaber til at føre den ud i livet.

Derudover skal vi høre om Ørsteds case story om intern kommunikation og forankring af en global kampagne om inklusionsnetværk.

Ørsted Inclusion Networks (IN)’ startede som græsrodsbevægelser inden for fx disability equality, gender, LGBTQ+, race & ethnicity m.fl. på Yammer og blev efterfølgende anerkendt af topledelsen som et strategisk initiativ.

Ørsted IN skulle derfor officielt lanceres for hele organisationen i form af en uges kampagne for netværkene og en række virtuelle foredrag inden for diversitet og inklusion.

Hvordan kommunikerer man sådan en diffus kampagne om sådan et diffust emne mhp. at oplyse og skabe en større bevidsthed blandt medarbejderne om disse netværk?

Vi får også en kort præsentation af Ørsteds intranet. Derudover skal vi dele viden om mødedeltagernes erfaringer, succeser og udfordringer.

Dagsorden

10.00 Velkomst og videndeling
10.50 Pause
11.00 Tema om forandringskommunikation
12.00 Frokost
12.50 Dato og temavalg for næste møde
13.00 Ørsted case om intern kommunikation og forankring af en global kampagne om inklusionsnetværk
14.00 Tak for i dag og på gensyn

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Arrangementer og netværksmøder
Microsoft Cloud Adoption Framework
 • 29/09/2022
 • 09:00 to 12:00
 • Microsoft Teams
Webinar: Extreme Makeover: Intranet Edition
 • 03/10/2022
 • 14:30 to 15:30
 • Microsoft Teams
Slagelse Kommunes Umbraco 8 intranet og indhold på intranettet
 • 03/10/2022
 • 09:00 to 12:00
 • Microsoft Teams
SHARE[addtoany]
2021-11-24 10:00 2021-11-24 14:00 Europe/London Forandringskommunikation samt Ørsted case story om intern kommunikation og forankring af global kampagne Ørsted - Nesa Allé 1, 2820 Gentofte
save event to calendar
past event
0

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input og sparring til dine aktuelle udfordringer.