Webinar: GET IT – Microsoft 365 adoption der virker

  • 07/12/2020
  • 14:30 to 15:30
  • Online via Microsoft Teams

VELUX har gennem de sidste fem år løbende udviklet deres succesfulde og prisvindende adoption-program GET IT, som i sin essens går ud på at få virksomhedens ansatte til at benytte og udnytte Microsoft 365 på meningsfuld og effektiv vis. Frederik Zebitz vil fortælle om baggrunden, udviklingen og ibrugtagningen af GET IT.

At lære brugerne at anvende nye, digitale tiltag er en udfordring for de fleste, og det kan være svært dels at indhente forståelse herfor og deraf dels at få ressourcer nok til formålet. Forandringsledelse er en vigtig disciplin at sætte i spil og mestre i den sammenhæng. Frederik vil med sin omfattende erfaring inden for samarbejde, læring og forandringsledelse belyse muligheder og faldgruber i arbejdet med effektiv ”user adoption”.

GET IT vandt i år en STEP TWO intranet and Digital Workplace Award med begrundelsen:

“The GET IT adoption program is truly unique and a really great example of how successful adoption programs should be run.”

Webinar med Frederik Zebitz, Collaboration & Change Specialist, VELUX

Tegning af webinarmedlemskab

Dette webinar er en del af vores webinarmedlemskab, som giver dig adgang til mindst tolv webinars om året relateret til intern kommunikation, intranettet, den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, Knowledge Management og meget andet. Du får et værdifuldt indblik i forskellige cases eller ekspertpræsentationer; både danske og internationale.

Prisen er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ønsker du at tegne et medlemskab, så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Medlemmer

Vores webinar-medlemmer arbejder med den digitale arbejdsplads, og kommer fra flere af Danmarks største organisationer og virksomheder. Har du et netværksgruppemedlemskab, så får du et gratis webinar medlemskab med oveni.

OBS: Konsulenter og systemleverandører har ikke adgang til at blive medlem.

SHARE[addtoany]
2020-12-715:302020-12-715:30Europe/London Webinar: GET IT – Microsoft 365 adoption der virker Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
3