Intranet hos Bornholms Regionskommune

Intranet i kommuner
  • 01/12/2022
  • 10:00 to 12:00
  • Microsoft Teams

Information om netværksmødet

Deltag i dette online-netværksmøde om intranet hos Bornholms Regionskommune. Intranettet hedder Dragenettet og er kommunens vigtigste vidensdelingsværktøj baseret på SharePoint 2013. Dragenettet er meget åbent og bygger på en tillid til, at ingen ændrer indhold, der ikke er deres.

Ud over vidensdeling bruger BRK også Dragenettet til at understøtte arbejdsgange som fx brugeradministration via InfoPath-formularer og lister i SharePoint, fraværsindberetning o.l. Senest er det besluttet, at der skal være en ensartethed i måden, centrenes MED-udvalg præsenteres på Dragenettet, og at det skal være muligt at søge efter medlemmer i alle MED-udvalg på tværs af BRK. Det har de fået udviklet en søgefunktion til.

De står over for at skulle enten opgradere til SharePoint 2019 eller finde en ny platform, da SharePoint 2013 og Infopath snart ikke understøttes længere.

Vi skal også dele viden om deltagernes aktuelle arbejdsopgaver, erfaringer og udfordringer med kommunale intranet.

Dagsorden

10.00 Velkomst og siden sidst
10.05 Deltagerpræsentation og generel videndeling
10.45 Pause
11.00 Intranet hos Bornholms Regionskommune
12.00 Tak for i dag og på gensyn

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. +45 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde. Der er kun få ledige pladser til hvert møde.

OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Ingen felter fundet.