Intranet og samarbejdsportal i Frederikshavn Kommune og inspiration til brugen af infoskærme

Intranet i kommuner
  • 11/09/2024
  • 09:30 to 12:00
  • Microsoft Teams
Om netværksmødet

Der er fokus på brugen af infoskærme til dette netværksmøde, hvor vi får indblik i Hjørring og Gribskov Kommunes erfaringer med infoskærme. Vi hører om, hvorfor de har valgt at benytte infoskærme, hvordan det foregår, og hvilket indhold, der giver mening.

Derudover skal vi høre om ny samarbejdsportal og intranet hos Frederikshavn Kommune. Frederikshavn Kommune gik i luften den 3. januar 2024 med ny version af deres Samarbejdsportal. Samarbejdsportalen er baseret på Sharepoint SSE, hvor intranetløsningen er en del af konceptet, sammen med Viva Engage og GetOrganized ESDH (Digitale sager og dokumenthåndtering). Intranetløsningen er baseret på seneste Livetiles version. Konceptet for Samarbejdsportalen er sammenhæng mellem både fagsystemer og kommunikationsværktøjer. 
Jacob vil fortælle lidt om baggrunden og processen med udbud og planlægning. Intranetpræsentationen vil inkludere forsiden og prioriterede sider/webdele via skærmdeling.

Derudover skal vi dele viden om mødedeltagernes erfaringer, succeser og udfordringer.

Dagsorden

09.30 Velkomst, deltagerpræsentation og videndeling
10.10 Pause
10.20 Tema: Inspiration til brugen af infoskærme
11.00 Pause
11.15 Intranet hos Frederikshavns Kommune
12.00 Tak for i dag og på gensyn

Gratis prøvemøde

Tilmeld dig nedenfor eller tag fat i mødefacilitator Anette WittenbergAW@IntraTeam.dk eller tlf. +45 2835 1655, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde. Der er kun få ledige pladser til mødet.

OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang til netværket.