IntraTeam Online: Brugerfokus på intranettet – Danfoss

Brugerfokus på intranettet
  • 17/05/2021
  • 14:30 to 15:30
  • Online via Microsoft Teams

En af vejene til et intelligent intranet går gennem brugerne. Jørn Nurkka fra Danfoss vil fortælle om og vise eksempler på arbejdet med at skabe brugerfokuseret indhold på intranettet.

Når vi nærmer os foråret, følger en nærmere beskrivelse af præsentationens detaljer. Men vi kan allerede nu løfte sløret for, at det inkluderer et pilotprojekt på Yammer.

Online session med Jørn Nurkka, Senior Communication Advisor, Danfoss.

Online-medlemskab

IntraTeams online-medlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases – i dette tilfælde om brugerfokus på intranettet – og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst tolv online sessioner om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et online-medlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail.

Tegn et online-medlemskab

Medlemskabet inkluderer mindst 12 årlige online sessioner. Læs flere fordele om medlemskabet.

Prisen for et online-medlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år. 

Send en mail til Info@IntraTeam.dk, hvis du gerne vil tegne et medlemskab.

Prøv en online session

Ønsker du at kigge inden for til en af vores online sessioner, så send en mail til Info@IntraTeam.dk eller tilmeld dig her på siden.

OBS. Konsulenter og leverandører har ikke adgang til medlemskabet.

SHARE[addtoany]
2021-5-17 14:30 2021-5-17 15:30 Europe/London IntraTeam Online: Brugerfokus på intranettet – Danfoss Online via Microsoft Teams
save event to calendar

Tilmeld dig

* Alle felter skal udfyldes
You already has been joined the event.
Gratis og uforpligtende online session

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til denne online session om brugerfokus på intranettet, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Vil du have faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads herunder intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, Enterprise Search og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community. Det er gratis for dig!