Webinar: Hvordan forhandler du Power Platform licenser med Microsoft?

IntraTeam Event Online vol. 3
  • 26/08/2021
  • 13:00 to 14:00
  • Online via Microsoft Teams

Microsofts priser på Power Platform licenser eller manglende gennemskuelighed frustrerer mange af vores medlemmer. Derfor har vi inviteret Zangenberg Analytics, der er eksperter i at lægge strategier og forhandle IT-aftaler i store virksomheder og organisationer. Zangenberg har sparet mindst et af vores medlemmer for minimum kr. 450.000 årligt.

Mathilde Claudius Welinder deler deres erfaringer om:

  • Hvor stor forskel er der på, hvad kunderne betaler for de samme produkter?
  • Kan man overhovedet forhandle med Microsoft? – med spændende cases.
  • Wagner-operaen og Stockholm-syndromet
  • Aktuelle forhandlingstemaer
  • Forhandlingsstrategien – trin for trin
  • Sådan håndterer du de besværlige personer

Webinar med Mathilde Claudius Welinder, Zangenberg & Company.

Online-medlemskab

IntraTeams online-medlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst tolv online sessioner om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et online-medlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

SHARE[addtoany]
2021-8-2614:002021-8-2614:00Europe/London Webinar: Hvordan forhandler du Power Platform licenser med Microsoft? Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0
Gratis og uforpligtende online session

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til denne online session, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Vil du have faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads herunder intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, Enterprise Search og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community. Det er gratis for dig!