IntraTeam Online: Microsoft 365 Radar hos VELUX

Online-medlemskab
  • 14/06/2021
  • 14:30 to 15:30
  • Online via Microsoft Teams

Med udgangspunkt i det altid aktuelle dilemma om “hvilket værktøj hvornår?”, satte GET IT teamet i VELUX sig for at komme op med en ny og enkel måde til at besvare spørgsmålet.

Resultatet kaldte de ”Microsoft 365 Radar”. En simpel model, hvis styrke er dens visuelle og overskuelige udtryk. Det er dog samtidig også en svaghed. For at kunne udnytte modellen fuldt ud, blev den derfor suppleret med ni artikler, der på enkel vis beskrev hvert af de viste værktøjer.

På dagens webinar skal vi høre om tilblivelsen af ”Microsoft 365 Radar”, de mange tanker bag modellen, og om hvordan den selvfølgelig ikke formåede at svare på spørgsmålet om “hvilket værktøj hvornår”?

Webinar med Frederik Zebitz, Senior Collaboration & Change Consultant, VELUX.

Online-medlemskab

IntraTeams online-medlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst tolv online sessioner om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et online-medlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

SHARE[addtoany]
2021-6-1415:302021-6-1415:30Europe/London IntraTeam Online: Microsoft 365 Radar hos VELUX Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0
Gratis og uforpligtende online session

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til denne online session, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Vil du have faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads herunder intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, Enterprise Search og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community. Det er gratis for dig!