IntraTeam Online: Vinder af IntraTeamPrisen 2021 – VELUX

Vinder af IntraTeamPrisen 2021
  • 03/05/2021
  • 14:30 to 15:30
  • Online via Microsoft Teams

VELUX er gået ”out-of-the-box” vejen og har lanceret et moderne SharePoint online intranet som spiller godt sammen med Yammer, Teams, søgning mv.

Med god ledelsesforankring, et velfungerende redaktørnetværk og god governance har VELUX fået sammensat en velfungerende digital arbejdsplads.

Indlæg v/ Christian Skjæran, Digital Workplace Advisor, VELUX.

Stort tillykke til VELUX som vinder af IntraTeamPrisen 2021! Læs om konkurrencen og tidligere års vindere.

Begynd allerede nu at overveje, om du vil indstille jeres eller andres intranet til IntraTeamPrisen 2022. Hvis I ønsker at deltage i dysten, så send en mail til Anette Wittenberg på AW@IntraTeam.dk. Deadline for at indstille jeres intranet er fredag d. 26. november 2021.

Online-medlemskab

IntraTeams online-medlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst tolv online sessioner om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et online-medlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

SHARE[addtoany]
2021-5-315:302021-5-315:30Europe/London IntraTeam Online: Vinder af IntraTeamPrisen 2021 – VELUX Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
6
Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Vil du have faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads herunder intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, Enterprise Search og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community. Det er gratis for dig!