IntraTeam Online: Webtilgængelighed

Microsoft Graph
  • 14/12/2020
  • 14:30 to 15:30
  • Online via Microsoft Teams

En-times online session om webtilgængelighed, hvor vi i fællesskab deler viden og erfaringer om emnet. Vi skal bl.a. høre fra:

  • FOA
  • Lejerbo
  • ZBC

De vil kort fortælle om deres erfaringer og løsninger med webtilgængelighed til fælles inspiration og sparring. Derefter åbner vi op for en fælles diskussion og sparring om emnet, hvor vi skal høre om deltagernes erfaringer, succeser og udfordringer. Du får dermed direkte inspiration og input til dit arbejde med webtilgængelighed.

Online-medlemskab

IntraTeams online-medlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst tolv online sessioner om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et online-medlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail.

Tegn et webinarmedlemskab

Medlemskabet inkluderer mindst 12 årlige webinars. Læs flere fordele om medlemskabet.

Prisen er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år. 

Send en mail til Info@IntraTeam.dk, hvis du gerne vil tegne et medlemskab.

Prøv et webinar

Ønsker du at kigge inden for til en af vores webinars, så send en mail til Info@IntraTeam.dk eller tilmeld dig her på siden.

OBS. Konsulenter og leverandører har ikke adgang til medlemskabet.

SHARE[addtoany]
2020-12-14 14:30 2020-12-14 15:30 Europe/London IntraTeam Online: Webtilgængelighed Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0
Gratis og uforpligtende online temamøde

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til et af vores online temamøder, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, online temamøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Vil du have faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads herunder intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, Enterprise Search og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community. Det er gratis for dig!