Intuitive score – temperaturmåling på digitale løsninger

  • 21/06/2022
  • 12:30 to 15:15
  • Microsoft Teams

Information om netværksmødet

Deltag i dette online-netværksmøde og hør om Arlas “Intuitive score” værktøj, som giver en temperaturmåling på digitale løsninger.

Derudover skal vi se og høre om intranet og intern kommunikation hos Det Kgl. Bibliotek samt dele viden om medlemmernes aktuelle succeser og udfordringer.

Dagsorden

12.30 Velkomst og bordet rundt
13.00 Tema: Intuitive score hos Arla
14.00 Pause
14.15 Intranet og intern kommunikation hos Det Kgl. Bibliotek
15.15 Tak for i dag

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

SHARE[addtoany]
2022-6-21 12:30 2022-6-21 15:15 Europe/London Intuitive score – temperaturmåling på digitale løsninger Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input og sparring til dine aktuelle udfordringer.