Kom godt i gang med video i din interne kommunikation

temperaturmåling på intranettet
 • 30/11/2021
 • 10:00 to 14:30
 • Region Midtjylland - Olof Palmes Allé 34, 8200 Aarhus N

Information om netværksmødet

Video kan være et effektivt virkemiddel i intern kommunikation, men det er til gengæld faktisk rigtig svært både at planlægge og eksekvere. Kom med til dette netværksmøde og hør, hvordan du kommer godt i gang med video i den interne kommunikation. Regitze Schwensen og Mette Gammelby fra Gammelbys kommer og guider os igennem emnet.

I får Gammalbys bud på, hvad der skal til for at få hvilke lag i organisationen aktiveret på og med video. De har eksempler med på, hvordan man kan gøre, og hvad man bestemt ikke skal gøre 😉

Men størstedelen af bidraget til dagen bliver at sætte jer selv i stand til at producere og måske endda brede det ud, så flere i jeres organisation kan begynde at skyde selv.

I dag når du langt med din smartphone. Men for at sikre det bedst mulige færdige produkt er der en række ting, man skal have styr på. Du får input til, hvordan I forbereder en optagelse ift. lys, lyd og framing, og vi kommer ind på, hvilke ”værktøjer”, der kan højne kvaliteten af jeres video.

Den bedste måde at lære på, er at arbejde med tingene selv, så I får også mulighed for hands-on-erfaring med at skabe video content på jeres smartphone.

Derudover skal vi se og høre om intranet og intern kommunikation hos Region Midtjylland samt dele viden om medlemmernes aktuelle succeser og udfordringer. For interesserede er der efter ordinær mødetid mulighed for at overvære en præsentation om brugerrejser ifm. relancering og nyt koncept for regionens hjemmesider.

Dagsorden

10.00 Velkomst og bordet rundt
11.00 Tema: Video i din interne kommunikation
12.00 Frokost
12.50 Næste møde og tema
13.00 Intern kommunikation og intranet hos Region Midtjylland
14.00 Brugerrejser ifm. relancering og nyt koncept for regionens hjemmesider (tillæg til mødet for interesserede)
14.30 Tak for i dag og på gensyn

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Arrangementer og netværksmøder
Microsoft Cloud Adoption Framework
 • 29/09/2022
 • 09:00 to 12:00
 • Microsoft Teams
Webinar: Extreme Makeover: Intranet Edition
 • 03/10/2022
 • 14:30 to 15:30
 • Microsoft Teams
Slagelse Kommunes Umbraco 8 intranet og indhold på intranettet
 • 03/10/2022
 • 09:00 to 12:00
 • Microsoft Teams
SHARE[addtoany]
2021-11-30 10:00 2021-11-30 14:30 Europe/London Kom godt i gang med video i din interne kommunikation Region Midtjylland - Olof Palmes Allé 34, 8200 Aarhus N
save event to calendar
past event
0

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input og sparring til dine aktuelle udfordringer.