Linjekommunikation og intern kommunikation og intranet hos DI

  • 06/09/2022
  • 10:00 to 14:00
  • DI - Dansk Industri - H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Information om netværksmødet

Deltag i dette spændende netværksmøde, hvor du får inspiration til linjekommunikation. Her skal vi høre om, at Nordea har udviklet et samlet lederkommunikationsprogram, der tager udgangspunkt i værktøjer til bl.a. linjekommunikation

Hvordan arbejder vi systematisk med den øverste ledelse og aktører involveret i beslutninger om at kommunikere ned gennem linjen? Hvilke værktøjer er til rådighed – så det også bliver synligt for dem selv, hvor vigtigt det er? Hvordan samler vi informationer til linjelederne, så de ikke bliver overvældet af mails fra alle dele af hovedkontoret? Hvornår skal der budskabstrænes; også i interne sammenhænge og hvordan?

Til mødet skal vi også høre om intern kommunikation og intranet hos DI. Derudover skal vi dele viden om mødedeltagernes erfaringer, succeser og udfordringer.

Dagsorden

10.00 Velkomst og bordet rundt
11.05 Tema: Inspiration til linjekommunikation
12.10 Frokost
12.50 Næste møde: Dato, vært og tema
13.00 Præsentation af intern kommunikation og intranet hos DI
14.00 Tak for i dag

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Ingen felter fundet.