Microsoft Viva Connections og M365 og SP hos VIKING Life-Saving Equipment

  • 17/03/2022
  • 09:00 to 12:00
  • Microsoft Teams

Information om netværksmødet

Til dette netværksmøde har vi fokus på Microsoft Viva Connections og så skal vi høre om Microsoft 365 og SharePoint hos VIKING Life-Saving Equipment. Lars Hejn Kristensen, Principal Consultant, Digital Workplace hos Pointwork vil komme ind på:

Microsoft Viva Connections DeepDive – Hvad kan det?

  • Dashboard & cards
  • Feed
  • Resources

Lars Hejn Kristensen giver en aktiv demo af Microsoft Viva Connections, og synliggør værdiskabelsen med konkrete eksempler.

Derudover skal vi se og høre om Microsoft 365 og SharePoint hos VIKING Life-Saving Equipment. Der vil også være rig mulighed for at dele viden, erfaringer og få sparring til dine aktuelle udfordringer med Microsoft 365 og SharePoint.

Dagsorden

09.00 Velkomst og siden sidst
09.05 Kort præsentation af hver deltager og aktuelle udfordringer
09.20 Deling af erfaringer, succeser og input til aktuelle udfordringer
09.45 Pause
10.00 Microsoft 365 og SharePoint hos VIKING Life-Saving Equipment
10.45 Pause
11.00 Tema: Hvad er Microsoft Viva Connections?
12.00 Tak for i dag og på gensyn

Gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Kurt Kragh Sørensen på tlf. 4018 1655 eller mail Kurt@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde i gruppen. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

SHARE[addtoany]
2022-3-17 09:00 2022-3-17 12:00 Europe/London Microsoft Viva Connections og M365 og SP hos VIKING Life-Saving Equipment Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input og sparring til dine aktuelle udfordringer.