Nyheder i forskellige medier og kanaler og Vestas’ intranet og interne kommunikation

Intern kommunikation i internationale virksomheder
  • 07/06/2022
  • 10:00 to 14:00
  • Vestas Wind Systems - Crowne Plaza, Ørestads Boulevard 108 2300 København

Information om netværksmødet

Spændende netværksmøde, hvor vi skal tale om, hvordan vi bruger nyheder i forskellige medier og kanaler. Mødedeltagerne vil udveksle erfaringer med nyhedsformidling og dele eksempler herpå. Det kan omhandle nyhedsstrategi/-politik, definitionen på en nyhed, hvilket indhold i forskellige medier og kanaler, målretning via målgrupper og personas, globale vs lokale nyheder og brugen af analytics.

Vi skal også høre om intern kommunikation og intranet hos Vestas. Derudover skal vi dele viden om mødedeltagernes erfaringer, succeser og udfordringer.

Dagsorden

10.00 Velkomst og bordet rundt
11.05 Tema: Nyheder i forskellige medier og kanaler
12.10 Frokost
12.50 Næste møde: Dato, vært og tema
13.00 Præsentation af intern kommunikation og intranet hos Vestas
14.00 Tak for i dag

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

SHARE[addtoany]
2022-6-7 10:00 2022-6-7 14:00 Europe/London Nyheder i forskellige medier og kanaler og Vestas’ intranet og interne kommunikation Vestas Wind Systems - Crowne Plaza, Ørestads Boulevard 108 2300 København
save event to calendar
past event
1

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input og sparring til dine aktuelle udfordringer.