Online møde om SharePoint on prem intranet og sagsbehandling (GetOrganized) hos Frederikshavn Kommune

SharePoint 2019
  • 04/11/2020
  • 10:00 to 12:00
  • Online via Microsoft Teams

Information om netværksmødet

Til dette spændende online netværksmøde om SharePoint on prem og GetOrganized skal vi se og høre om Frederikshavn Kommunes SharePoint intranet og integreret sagsbehandling, som kører i GetOrganized. Derudover skal vi dele erfaringer og høre om deltagernes aktuelle udfordringer til fælles inspiration og sparring. Mødet holdes i vores netværksgruppe om SharePoint on prem og du kan derfor få værdifuld viden fra andre, der også er på SharePoint on prem.

Mødet holdes online via Microsoft Teams, så du kan sidde derhjemme eller på kontoret og deltage i mødet. Dermed sparer du tid og omkostninger på transporten. Er du forhindret denne gang og ønsker at høre mere om næste møde, så send os en mail på info@IntraTeam.dk.

Dagsorden

10.00 Velkomst og “bordet rundt”
10.45 Pause
11.00 Værtspræsentation med fokus på Frederikshavns Kommunes SharePoint intranet og integreret sagsbehandling
11.50 Næste mødes tema
12.00 Tak for i dag og på gensyn

Facilitator på mødet
Kurt Kragh Sørensen: tlf. 4018 1655 eller mail Kurt@IntraTeam.dk

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Arrangementer og netværksmøder
Microsoft 365 adoption, champion og projekt hos Danish Refugee Council
  • 27/10/2021
  • 10:00 to 14:00
  • Danish Refugee Council - Borgergade 10, 1300 København
Gratis og uforpligtende netværksmøde

Du har mulighed for at deltage i dette netværksmøde om SharePoint on prem og GetOrganized – gratis og uforpligtende, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om SharePoint intranet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer.

SHARE[addtoany]
2020-11-4 10:00 2020-11-4 12:00 Europe/London Online møde om SharePoint on prem intranet og sagsbehandling (GetOrganized) hos Frederikshavn Kommune Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.