Online-netværksmøde om adfærdsdesign

Adfærdsdesign
  • 03/06/2021
  • 09:30 to 12:00
  • Online via Microsoft Teams

Information om netværksmødet

Spændende online-netværksmøde, hvor vi dykker ned i emnet adfærdsdesign. Mads Ingemann Herskind fra Implement Consulting Group vil stå i spidsen for et interessant oplæg om det populære begreb.

Adfærdsdesign er efterhånden blevet et populært begreb, som omtales vidt og bredt som en metode til at få mere effekt ud af de projekter, vi beslutter at sætte i søen. På oplægget sætter vi fokus på, hvad det vil sige at arbejde med design af adfærd og hvilke faldgruber og huskeregler der er, når vores gode intentioner skal omsættes til handling hos andre. Oplægget vil introducere adfærdsdesign og indsigter i menneskets basale grundkode, understøttet af konkrete eksempler og tankeeksperimenter, så du lettere kan anvende indholdet efterfølgende.

Mads Herskind er adfærdsdesigner i Implement Consulting Group, med mere end 8 års erfaring med metoden. Mads har arbejdet både med digitale løsninger og ændring af det fysiske miljø for at sikre adfærd finder sted der, hvor det skal.

Dagsorden

09.30 Velkomst og generel videndeling
10.15 Pause
10.30 Adfærdsdesign
11.15 Pause
11.25 Adfærdsdesign fortsat
12.00 Tak for i dag og på gensyn

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Arrangementer og netværksmøder
IntraTeam Online: Power Automate
  • 31/05/2021
  • 14:30 to 15:30
  • Online via Microsoft Teams
Velfungerende søgning på Microsoft 365 og Vejdirektoratets nye intranet
  • 02/06/2021
  • 10:00 to 14:00
  • Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V
Gratis og uforpligtende netværksmøde

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer.

SHARE[addtoany]
2021-6-3 09:30 2021-6-3 12:00 Europe/London Online-netværksmøde om adfærdsdesign Online via Microsoft Teams
save event to calendar

Tilmeld dig

* Alle felter skal udfyldes
You already has been joined the event.

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.