Online temamøde: Microsoft Intune (MS Intune)

Microsoft Intune
  • 26/10/2020
  • 14:30 to 15:30
  • Online via Microsoft Teams

Online temamøde om Microsoft Intune (MS Intune), hvor vi skal dele viden og erfaringer. Til online mødet skal vi høre erfaringer fra:

  • Pandora
  • Kirkens Korshær

De stiller sig til rådighed for jeres spørgsmål om Microsoft Intune (MS Intune) til fælles inspiration og sparring. Derudover hører vi selvfølgelig også gerne jeres gode og eventuelle knap så gode erfaringer med emnet.

Tegning af webinarmedlemskab

Dette webinar er en del af vores webinarmedlemskab, som giver dig adgang til mindst seks webinars om året relateret til intern kommunikation, intranettet, den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, Knowledge Management og meget andet. Du får et værdifuldt indblik i forskellige cases eller ekspertpræsentationer; både danske og internationale.

Prisen er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ønsker du at tegne et medlemskab, så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Medlemmer

Vores webinar-medlemmer arbejder med den digitale arbejdsplads, og kommer fra flere af Danmarks største organisationer og virksomheder. Har du et netværksgruppemedlemskab, så får du et gratis webinar medlemskab med oveni.

OBS: Konsulenter og systemleverandører har ikke adgang til at blive medlem.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail.

Tegn et online-medlemskab

Medlemskabet inkluderer mindst 12 årlige online sessioner. Læs flere fordele om medlemskabet.

Prisen for et online-medlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år. 

Send en mail til Info@IntraTeam.dk, hvis du gerne vil tegne et medlemskab.

Prøv en online session

Ønsker du at kigge inden for til en af vores online sessioner, så send en mail til Info@IntraTeam.dk eller tilmeld dig her på siden.

OBS. Konsulenter og leverandører har ikke adgang til medlemskabet.

Gratis og uforpligtende webinar

Vil du gerne deltage i vores webinar om Microsoft Ignite Highlights? Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til et af vores webinars, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om Office 365 og SharePoint, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.

Er du IntraTeam-medlem, så kan du se eller gense alle vores tidligere webinars på vores online community.