Personalisering og SEO i den digitale markedsføring

Personalisering og SEO
  • 06/05/2021
  • 09:00 to 12:00
  • Online via Microsoft Teams

Information om netværksmødet

Spændende online-netværksmøde om personalisering og SEO. Til dagens møde skal vi høre om personalisering i forbindelse med digital markedsføring. Indlæg v/ Jens Poder fra Peytz & Co.

Derudover skal vi dele viden, erfaringer og tale om udfordringer med SEO, hvor mødedeltagerne har bolden og leverer input til emnet. Der vil også være rig mulighed for at dele viden, erfaringer og få sparring til dit arbejde med digitale markedsføring i det hele taget.

Har du lyst til at blive klogere på personalisering og SEO, så giver vi et gratis møde i gruppen. Send blot en mail til info@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret.

Dagsorden

09.00 Velkomst og siden sidst
09.05 Kort præsentation af hver deltager og aktuelle udfordringer
09.20 Deling af erfaringer, succeser og input til aktuelle udfordringer
09.45 Pause
10.00 Medlemsdialog: Erfaringer og udfordringer med SEO
10.45 Pause
11.00 Temapræsentation: Personalisering og digital markedsføring
12.00 Tak for i dag og på gensyn

Gratis prøvemøde
Tag fat i mødefacilitator Kurt Kragh Sørensen på tlf. 4018 1655 eller mail Kurt@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde i gruppen.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Arrangementer og netværksmøder
Microsoft 365 adoption, champion og projekt hos Danish Refugee Council
  • 27/10/2021
  • 10:00 to 14:00
  • Danish Refugee Council - Borgergade 10, 1300 København
Gratis og uforpligtende netværksmøde

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun få ledige pladser til dette møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, intern kommunikation og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer.

SHARE[addtoany]
2021-5-6 09:00 2021-5-6 12:00 Europe/London Personalisering og SEO i den digitale markedsføring Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
1

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.