Strategi-kommunikation hos DRC og medarbejderskab på interne sociale medier

  • 26/04/2023
  • 10:00 to 14:00
  • Danish Refugee Council - Borgergade 10, 1300 København

Information om netværksmødet

Det første indlæg på agendaen til dette netværksmøde handler om medarbejderskabet i aktion på interne sociale medier, hvor Vibeke Thøis Madsen fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole kommer og beriger os med sin viden.

Interne sociale medier giver en mulighed for, at medarbejderne kan kommunikere med hinanden på kryds og tværs af organisationen. Det skaber et rum for medarbejderskab, og denne præsentation giver et indblik i, hvad medarbejderskab er og hvilke kommunikative dynamikker der kan opstå på blandt medarbejderne på interne sociale medier. I den forbindelse kommer vi blandt andet ind på kommunikativt lederskab, og hvordan medarbejderne er med til at skabe organisationens identitet.

Dernæst skal vi høre om Danish Refugee Council og hvordan de arbejder med at promovere en ny strategi hen over hele strategiperioden, inkl. planer og eksempler på konkrete kommunikationsprodukter.

Derudover skal vi dele viden om mødedeltagernes erfaringer, succeser og udfordringer med den interne kommunikation.

Dagsorden

10.00 Velkomst og bordet rundt
11.00 Tema: Medarbejderskab i aktion på interne sociale medier
12.00 Frokost
12.50 Næste møde: Dato, vært og tema
13.00 Strategi-kommunikation hos DRC
14.00 Tak for i dag

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. +45 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde. Der er kun få ledige pladser til hvert møde.

OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Ingen felter fundet.