Teams, sags- og dokumenthåndtering hos Københavns Professionshøjskole

  • 07/04/2022
  • 10:00 to 12:00
  • Microsoft Teams

Information om netværksmødet

Kom med til dette online-netværksmøde og hør om Københavns Professionshøjskole og deres arbejde med Microsoft Teams. Vi skal høre om integrationen med Teams og de snitflader, der er. Målet hos Københavns Professionshøjskole er, at Teams skal være det eneste sted til dokumenter.

Indlægget handler primært om:

  • Overførsel af dokumenter fra Teams til ESDH (AxPoint)
  • Integration med skabelonsystemet Templafy
  • Hullerne i Office-Pakken i forhold til arkivering in ESDH

Der bliver også rig mulighed for at dele viden, erfaringer og få sparring til dine aktuelle udfordringer med at få kollegaerne til at samarbejde på Microsoft Teams.

Dagsorden

10.00 Velkomst og siden sidst
10.05 Kort præsentation af hver deltager og aktuelle udfordringer
10.20 Deling af erfaringer, succeser og input til aktuelle udfordringer
10.45 Pause
11.00 Tema: Teams, sags- og dokumenthåndtering hos Københavns Professionshøjskole
12.00 Tak for i dag og på gensyn

Gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Kurt Kragh Sørensen på tlf. 4018 1655 eller mail Kurt@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde i gruppen. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

SHARE[addtoany]
2022-4-7 10:00 2022-4-7 12:00 Europe/London Teams, sags- og dokumenthåndtering hos Københavns Professionshøjskole Microsoft Teams
save event to calendar
past event
1

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input og sparring til dine aktuelle udfordringer.