Transformation med lederkommunikation og fem vigtige spørgsmål

  • 08/06/2022
  • 09:00 to 12:00
  • Microsoft Teams

Information om netværksmødet

Til dette online-netværksmøde har vi fokus på Arla Foods’ transformationsprogram Calcium og Change Management i klar tale – De 5 spørgsmål alle change managers bør stille.

Første tema: Transformationsprogram med engagerende lederkommunikation. Indlæg v/Gitte Ry Mathiasen fra Arla Foods.

Formålet med Arla Foods’ transformationsprogram Calcium har været at skabe betydelige effektiviseringer for virksomheden i form af reduceret bureaukrati, kompleksitet og omkostninger. Det har været en omfattende og tværgående forandringsproces – fra produktion, produkter og indkøb til marketing og medarbejdere. Gitte vil fortælle om sin rolle med at formidle budskabet og inddrage alle relevante interessenter. Et interessant eksempel på en yderst vellykket kommunikationsproces.

Andet tema: Change Management i klar tale – De 5 spørgsmål alle change managers bør stille. Indlæg v/Martin Risgaard Rasmussen fra Danfoss.

Forandringsledelse er på en og samme tid både komplekst og ganske simpelt, så hvordan balancerer man mellem de lidt ‘fluffy’ metoder og de konkrete aktiviteter, mens man samtidig sikrer, at change management er en prioritet? I denne interaktive session vil vi se på de vigtigste spørgsmål, som alle bør stille samt vigtigheden af at have et fælles sprog omkring forandringer. Forvent at tage del i nogle gode diskussioner og forhåbentlig også få lidt godt input med videre.

Martin er Change Management Lead hos Danfoss Group IT ansvarlig for deres CM framework. Før Danfoss var han 8 år ved Microsoft hvor han arbejdede med implementering af alt fra Teams implementering til Agile arbejdsmåder. I tillæg er Martin certificeret Advanced Instructor i Proscis CM metode.

Vi skal også dele viden om mødedeltagernes erfaringer og udfordringer med forandringsledelse.

Dagsorden

09.00 Velkomst, deltagerpræsentation og videndeling
09.45 Pause
10.00 Tema: Transformationsprogram med engagerende lederkommunikation
10.55 Pause Næste mødedato og tema
11.05 Tema: Change Management i klar tale – De 5 spørgsmål alle change managers bør stille.
12.00 Tak for i dag og på gensyn

Få et gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Anette Wittenberg på tlf. 2835 1655 eller mail AW@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i at få et gratis prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

SHARE[addtoany]
2022-6-8 09:00 2022-6-8 12:00 Europe/London Transformation med lederkommunikation og fem vigtige spørgsmål Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input og sparring til dine aktuelle udfordringer.