Valg af CMS og Gymnasieskolernes Lærerforenings digitale univers

  • 27/04/2022
  • 10:00 to 14:00
  • Gymnasieskolernes Lærerforening - Vesterbrogade 16, 1620 København V

Information om netværksmødet

Deltag i dette interessante netværksmøde med fokus på valg af CMS: Best-of-breed vs. best-of-suite. Derudover skal vi høre indlæg om Gymnasieskolernes Lærerforenings digitale univers.

Skal I vælge CMS til jeres hjemmeside(r), så er der en overvejelse om funktionalitet og muligheder, der gør, at I skal foretage et strategisk valg: Best-of-breed eller best-of-suite platform. Partner Claus Winther fra Oxygen Software vil folde det strategiske valg ud med fordele og ulemper. Desuden vil han kort komme ind på styrker og svagheder ved følgende CMS-er: Drupal, WordPress, Umbraco og Sitecore.

Efter frokosten skal vi høre om Gymnasieskolernes Lærerforenings digitale univers herunder organisationen, platformen og overvejelser om udskiftning af platformen. Vi skal også høre om kommunikationsarbejdet og hjemmesiden i forhold til den overordnede systemarkitektur.

Dagsorden

10.00 Velkomst og siden sidst
10.05 Kort præsentation af hver deltager og aktuelle udfordringer
10.15 Deling af erfaringer, succeser og input til aktuelle udfordringer
10.55 Kort pause
11.00 Temapræsentation: Valg af CMS: Best-of-breed vs. best-of-suite
12.00 Frokost og networking
12.50 Næste mødes tema
13.00 Værtsoplæg: Gymnasieskolernes Lærerforenings digitale univers
14.00 Tak for i dag og på gensyn

Gratis prøvemøde

Tag fat i mødefacilitator Kurt Kragh Sørensen på tlf. 4018 1655 eller mail Kurt@IntraTeam.dk, hvis du er interesseret i et gratis prøvemøde i gruppen. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

SHARE[addtoany]
2022-4-27 10:00 2022-4-27 14:00 Europe/London Valg af CMS og Gymnasieskolernes Lærerforenings digitale univers Gymnasieskolernes Lærerforening - Vesterbrogade 16, 1620 København V
save event to calendar
past event
0

Har du kommentarer til din tilmelding (fx EAN-nummer, fakturaadresse m.v.), så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Få et gratis og uforpligtende møde i gruppen, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. OBS: Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input og sparring til dine aktuelle udfordringer.