Webinar: Eget tv-studie til intern kommunikation

Webinar
  • 28/03/2022
  • 14:30 to 15:30
  • Microsoft Teams

Jyske Bank og Norlys vil fortælle om, hvordan de anvender deres egne tv-studier til intern kommunikation. Vi skal høre om baggrunden for og fordelene ved at investere i tv-studierne. Webinaret vil også omhandle produktionen, udsendelsesformater og naturligvis det redaktionelle arbejde.

Webinar med:

Webinarmedlemskab

IntraTeams webinarmedlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst tolv webinars om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et webinarmedlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

SHARE[addtoany]
2022-3-2815:302022-3-2815:30Europe/London Webinar: Eget tv-studie til intern kommunikation Microsoft Teams
save event to calendar
past event
0
Gratis og uforpligtende online session

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til denne online session, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Vil du have faglig sparring om intranettet og den digitale arbejdsplads herunder intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, Enterprise Search og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community. Det er gratis for dig!