Webinar: Intern kommunikation via Virtuel Reality hos Grundfos

Virtual Reality hos Grundfos
  • 18/08/2020
  • 14:30 to 15:30
  • Online webinar

Webinar om Virtual Reality (VR) og intern kommunikation hos Grundfos. Grundfos er langt med xR (Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality), som de bruger til intern kommunikation, læring og eksternt til pionering med kunderne. Dette webinar fokuserer på xR brugt til intern kommunikation og vil komme ind på:

  • Hvorfor xR til kommunikation?
  • Der findes ingen playbook: Udviklingen er hurtigere end manualerne kan rettes til
  • Platforme (Teams, iPad eller VR)
  • Anbefalinger til udstyr
  • Gode og mindre gode oplevelser med xR
  • Fremtiden

Præsenteres af Christian Carlsson, xR Lead Consultant og Nicolai Aaboe Kallestrup, Designer & Concept developer, Analytics & AI team, Grundfos.

Tegning af webinarmedlemskab

Dette webinar er en del af vores webinarmedlemskab, som giver dig adgang til mindst seks webinars om året relateret til intern kommunikation, intranettet, den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, Knowledge Management og meget andet. Du får et værdifuldt indblik i forskellige cases eller ekspertpræsentationer; både danske og internationale.

Prisen er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ønsker du at tegne et medlemskab, så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Medlemmer

Vores webinar-medlemmer arbejder med den digitale arbejdsplads, og kommer fra flere af Danmarks største organisationer og virksomheder. Har du et netværksgruppemedlemskab, så får du et gratis webinar medlemskab med oveni.

OBS: Konsulenter og systemleverandører har ikke adgang til at blive medlem.

SHARE[addtoany]
2020-8-1815:302020-8-1815:30Europe/London Webinar: Intern kommunikation via Virtuel Reality hos Grundfos Online webinar
save event to calendar
past event
1
Gratis og uforpligtende webinar

Vil du gerne deltage i vores webinar om Virtual Reality (VR) og intern kommunikation? Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til et af vores webinars, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intern kommunikation, intranet, samarbejde og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.

Er du IntraTeam-medlem, så kan du se eller gense alle vores tidligere webinars på vores online community.