IntraTeam Online: LEGO Web – Vinder af IntraTeamPrisen 2020

LEGO Web
  • 26/04/2021
  • 14:30 to 15:30
  • Online via Microsoft Teams

Få et unikt indblik i LEGOs intranet LEGO Web på dette webinar, hvor Allan Bau Madsen fra LEGO Group vil føre os igennem rejsen mod et nyt intranet.

Tag med på LEGO Webs rejse gennem de sidste 10 år og hør om et omfattende og komplekst forløb frem til nutidens servicering af 13 tusind tilfredse brugere. LEGO Web startede sit liv i SharePoint 2007, oplevede en svær genfødsel efter migrering til SharePoint 2010 og gik i skyen i 2017. I efteråret 2019 blev LEGO Web relanceret som et fuldt ”Modern Intranet” i midten af alle Office 365’s mange features, og i marts bar alle anstrengelserne frugt med ”IntraTeamPrisen 2020”. Oplev det prisvindende intranet live og få indblik i nogle af de mest afgørende succesfaktorer.

Webinar med Allan Bau Madsen, LEGO Group

Tegning af online-medlemskab

IntraTeams online-medlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du mindst praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver. Du får mindst 12 online sessioner om året.

Prisen er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ønsker du at tegne et medlemskab, så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Medlemmer

Vores medlemmer arbejder med den digitale arbejdsplads, og kommer fra flere af Danmarks største organisationer og virksomheder. Har du et netværksgruppemedlemskab, så får du et gratis online-medlemskab med oveni.

OBS: Konsulenter og systemleverandører har ikke adgang til at blive medlem.

SHARE[addtoany]
2021-4-2615:302021-4-2615:30Europe/London IntraTeam Online: LEGO Web – Vinder af IntraTeamPrisen 2020 Online via Microsoft Teams
save event to calendar
past event
13
Gratis og uforpligtende webinar

Du har nu mulighed for at deltage gratis og uforpligtende i dette webinar om LEGOs intranet LEGO Web. Du får dermed mulighed for at se, om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intranet, digitale arbejdspladser, Office 365 og meget andet, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.

Er du IntraTeam-medlem, så kan du se eller gense alle vores tidligere webinars på vores online community.