Webinar: Nyheder på intranettet hos Novozymes

  • juni 15, 2020
  • 15:00 to 16:00
  • Online webinar

Deltag i dette webinar om “Nyheder på intranettet hos Novozymes”. Få værdifuld viden om, hvordan Novozymes har arbejdet med deres nyheder på intranettet. Mere om dette webinar følger.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail.

Tegn et medlemskab

Medlemskabet inkluderer minimum 6 årlige webinarer. Læs flere fordele om medlemskabet. 

Prisen er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Send en mail til Info@IntraTeam.dk, hvis du vil tegne et medlemskab. 

Gratis og uforpligtende webinar

Vil du gerne deltage i vores webinar om nyheder på intranettet hos Novozymes? Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til et af vores webinars, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intern kommunikation og intranet, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.

Er du IntraTeam-medlem, så kan du se eller gense alle vores tidligere webinars på vores online community.

Webinarmedlemskab

Dette webinar er en del af vores webinarmedlemskab, som giver dig adgang til mindst seks webinars om året. Disse webinars er relateret til intern kommunikation, intranettet, den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, Knowledge Management og meget andet. Du får et værdifuldt indblik i forskellige cases eller ekspertpræsentationer; både danske og internationale.

SHARE[addtoany]
2020-6-15 15:00 2020-6-15 16:00 Europe/London Webinar: Nyheder på intranettet hos Novozymes Online webinar
save event to calendar

Tilmeld dig

* Alle felter skal udfyldes
You already has been joined the event.