Webinar: Transformationsprogram med engagerende lederkommunikation

Webinar
  • 07/11/2022
  • 14:30 to 15:30
  • Microsoft Teams

Formålet med Arla Foods’ transformationsprogram Calcium har været at skabe betydelige effektiviseringer for virksomheden i form af reduceret bureaukrati, kompleksitet og omkostninger. Det har været en omfattende og tværgående forandringsproces – fra produktion, produkter og indkøb til marketing og medarbejdere. Gitte vil fortælle om sin rolle med at formidle budskabet og inddrage alle relevante interessenter. Et interessant eksempel på en yderst vellykket kommunikationsproces.

Webinar med Gitte Ry Mathiasen fra Arla Foods 

Webinarmedlemskab

IntraTeams webinarmedlemskab giver dig værdifuld viden og inspiration til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Her får du praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale, men også mulighed for at gå i dybden med medlemsbestemte temaer og indhold. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine aktuelle udfordringer og arbejdsopgaver.

Medlemskabet giver dig adgang til mindst tolv medlemswebinars om året samtidig med, at du får adgang til eksklusivt indhold i IntraTeams online community og meget andet.

Prisen for et webinarmedlemskab er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ingen felter fundet.