Webinar: Workplace by Facebook – en ny vej til engagement

  • 20/04/2020
  • 14:30 to 15:30
  • Online webinar

Workplace by Facebook – en ny vej til engagement

Telenor var blandt de første store virksomheder, da de i 2016 lancerede Workplace by Facebook for sine over 20.000 medarbejdere i Skandinavien og Asien. Det har hele tiden eksisteret side om side med et SharePoint 2010 intranet, som er blevet erstattet med Office 365 i skyen. Workplace har helt overtaget den interne nyhedsformidling, men bruges også til intern dialog, videndeling og projektarbejde. Det sker bl.a. på mobile enheder.

Senior Communications Consultant Charlotte Mygind, der er ansvarlig for intern kommunikation i Telenor Danmark, fortæller ærligt om deres erfaringer med Workplace og viser platformen frem.

Tegning af webinarmedlemskab

Dette webinar er en del af vores webinarmedlemskab, som giver dig adgang til mindst seks webinars om året relateret til intern kommunikation, intranettet, den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, Knowledge Management og meget andet. Du får et værdifuldt indblik i forskellige cases eller ekspertpræsentationer; både danske og internationale.

Prisen er kr. 2.980 ex. moms pr. person pr. år.

Ønsker du at tegne et medlemskab, så send en mail til info@IntraTeam.dk.

Medlemmer

Vores webinar-medlemmer arbejder med den digitale arbejdsplads, og kommer fra flere af Danmarks største organisationer og virksomheder. Har du et netværksgruppemedlemskab, så får du et gratis webinar medlemskab med oveni.

OBS: Konsulenter og systemleverandører har ikke adgang til at blive medlem.

SHARE[addtoany]
2020-4-2015:302020-4-2015:30Europe/London Webinar: Workplace by Facebook – en ny vej til engagement Online webinar
save event to calendar
past event
2
Gratis og uforpligtende webinar

Vil du gerne deltage i vores webinar om Workplace by Facebook? Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende kig til et af vores webinars, så du kan se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser hver gang. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder intern kommunikation, Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om intern kommunikation og intranet, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.

Er du IntraTeam-medlem, så kan du se eller gense alle vores tidligere webinars på vores online community.