Sådan får du mest udbytte af dine netværksgrupper og netværksgruppemedlemskab 

Er du ikke altid klar over, hvordan du får mest muligt ud af din netværksgruppe eller netværksgruppemedlemskab, så kig med her. Vi giver vores bud på, hvordan du får mest værdi og udbytte.  

Find det rette netværk og meld dig ind  

Det første skrift på vejen mod et godt og udbytterigt netværk er at finde det rette netværk og melde dig ind. Der er mange former for netværk både personlige og professionelle erhvervsnetværk, netværksgrupper, erfa-grupper. Kært barn har mange navne. Vælger du et professionelt faciliteret netværk får du et netværk, hvor der bliver sørget for mødedatoer, værter, temaer, indlægsholdere og dermed er dit praktiske arbejde ved at deltage i møderne holdt til et minimum. Herefter skal du melde dig ind i et netværk af ligesindede – et netværk du kan sparre med og trække på. Grobunden for det optimale netværk er hermed lagt.   

Deltag i møderne og bidrag til netværket 

Det allervigtigste, du skal gøre for at få optimalt udbytte og værdi af dine netværksgruppe er at deltage og møde op til alle netværksmøderne. Alle kan selvfølgelig blive forhindret i at deltage. Vi i IntraTeam giver derfor mulighed for at sende en substitut, hvis du er blevet forhindret i at deltage. Når du møder op til netværksmøderne, er du med til at skabe de vigtige og stærke relationer, som er nøglesten i vores IntraTeam-familie. Du tilegner dig effektiv og brugbar viden til dit arbejde, aktuelle udfordringer. Du vil få et netværk, som du altid kan kontakte, hvis du står med spørgsmål eller udfordringer – også online efter netværksmøderne. Husk at bidrage til netværket, så får du det også tilbage igen den anden vej.     

Bidrag også til netværket sideløbende med møderne  

Sideløbende med netværksmøderne er der mulighed for at få sparring til aktuelle udfordringer på vores online community. Her kan du spørge netværket direkte til råds. For at få mest ud af dit netværk, så husk også at bidrage til andres udfordringer, så er der også større chance for, at du får hjælp til dine udfordringer.  

Nyt job? Brug dit netværk  

Skulle du stå i den situation, at du har fået nyt arbejde eller skal ud og lede efter nyt arbejde, så brug dit netværk i denne forbindelse. Du er meget velkommen til at blive i dine netværksgrupper, hvis du står og leder efter et nyt job. Netværket er en fantastisk måde at holde dig ajour samtidig med at have et værdifuldt netværk, som måske kender til dit næste job. Har du allerede fundet et nyt job, så brug netværket til at få en god opstart i dit nye job og sparring til de udfordringer, som du får i et nyt job.  

  • Find det rette netværk og meld dig ind  
  • Deltag i møderne eller send en substitut  
  • Husk at bidrage til netværket  
  • Benyt dit netværk – også sideløbende med netværksmøderne  
  • Nyt job? Brug dit netværk  

Husk at du altid er velkommen til at tage fat i os hos IntraTeam, hvis du har spørgsmål til netværket. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette netværksgruppe for dig. Kontakt os på info@IntraTeam.dk eller 70260801.