Netværksgrupper om intern kommunikation og intranet

Vi tilbyder en række netværksgrupper om intern kommunikation og intranet til forskellige målgrupper og med forskellige fokus og en skelen mellem, om du arbejder i en international virksomhed, offentlig organisation eller en kommune. Hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe, der passer bedst til dig og dit behov, så tag endelig fat i os. Du bliver guidet til at finde den helt rigtige gruppe til dine behov og ønsker. Vi tilbyder dig det første møde gratis og uforpligtende. Så har du dermed mulighed for at se og opleve, om netværksgruppen er noget for dig.

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende møde i gruppen. Dermed kan du se, om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Det viser også, om gruppen passer til dine behov og ønsker. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde, så kontakt os hurtigst muligt for at sikre en plads. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøderwebinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Det kan være emner om intern kommunikation, Office 365, SharePoint, Change Management, HR, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om bl.a. intern kommunikation og intranet, så opret en gratis profil på vores online community. Her kan du få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads. Vores online community er delt op i forskellige grupper med forskelligt fokus, så du kan få målrettet information om dine interesseområder.