Netværksgrupper om Microsoft 365 og SharePoint

Microsoft/Office 365 og SharePoint er det mest brugte system til den digitale arbejdsplads i Danmark. Vi har mange forskellige grupper om Microsoft 365 og SharePoint, som spænder fra det lidt mere tekniske over til intranet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal guide dig i dit valg af netværksgrupper. Du kan få det første møde gratis og uforpligtende.

Priser og information om netværksgruppemedlemskab

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Du har mulighed for at få et gratis og uforpligtende møde i gruppen. Dermed kan du se, om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Det viser også, om gruppen passer til dine behov og ønsker. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde, så kontakt os hurtigst muligt for at sikre en plads. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af andre netværksmøderwebinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Det kan være emner om intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om bl.a. intern kommunikation og intranet, så opret en gratis profil på vores online community. Her kan du få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads. Vores online community er delt op i forskellige grupper med forskelligt fokus, så du kan få målrettet information om dine interesseområder.