Få et samlet overblik over vores forskellige netværksgrupper og kommende møder. Du kan få et gratis prøvemøde. Send en mail til info@IntraTeam.dk ved interesse.

Netværksgrupper om intern kommunikation og intranet

Vi kommer omkring alle relevante aspekter ved den interne kommunikation såvel på overordnet plan og ned i detaljen. Bredden af mødetemaer spænder vidt og inkluderer blandt mange andre: Organisering af funktionen og arbejdet, strategier og politikker, kommunikationstyper, kanaler og værktøjer. Specifikke eksempler på tidligere mødetemaer er: måling af værdien, strategi-, linje-, ledelses- og forandringskommunikation, målrettede nyheder og interne sociale medier.

Kommende netværksmøde:
29/05/2024
Naviair - Naviair Allé 1, 2770 Kastrup

Vi kommer omkring alle relevante aspekter ved den interne kommunikation såvel på overordnet plan og ned i detaljen. Bredden af mødetemaer spænder vidt og inkluderer blandt mange andre: Organisering af funktionen og arbejdet, strategier og politikker, kommunikationstyper, kanaler og værktøjer. Specifikke eksempler på tidligere mødetemaer er: effektmålinger, strategi-, linje-, ledelses- og forandringskommunikation, målrettede nyheder og interne sociale medier.

De særlige udfordringer relateret til mange lokationer og forskellige lande- og arbejdskulturer vil også blive adresseret.

Kommende netværksmøde:
23/05/2024
NNE - Bredevej 2, 2830 Virum

Her får du inspiration til at vedligeholde, udvikle og i det hele taget optimere indholdet på din virksomheds intranet. Det involverer arbejdet såvel rundt om som på selve intranettet. Vi går i dybden med både store og små relevante temaer og udveksler gode og mindre gode erfaringer og eksempler. At skabe og drive et velfungerende intranet kommer ikke af sig selv, ressourcerne er ofte små, og der er løbende udfordringer. Derfor giver det rigtig god mening at deltage i et netværk med andre intranetansvarlige og få masser af kompetent inspiration fra dygtige indlægsholdere.

Kommende netværksmøde:
15/05/2024
The LEGO Group - Åstvej 1, 7190 Billund

Her får du inspiration til at vedligeholde, udvikle og i det hele taget optimere indholdet på din kommunes intranet. Det involverer arbejdet såvel rundt om som på selve intranettet. Vi går i dybden med både store og små relevante temaer og udveksle gode og mindre gode erfaringer og eksempler. At skabe og drive et velfungerende intranet kommer ikke af sig selv, ressourcerne er ofte små, og der er løbende udfordringer. Derfor giver det rigtig god mening at deltage i et netværk med andre intranetansvarlige og få masser af kompetent inspiration fra dygtige indlægsholdere.

Kommende netværksmøde:

I denne netværksgruppe får du inspiration til dit arbejde med intranet i det offentlige og kan diskutere med andre om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling inden for netværksgruppens speciale og får konkrete input til, hvordan du kan skabe succes med dit intranet. Samtidig opbygger du et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på til dit arbejde med intranet i offentlige organisationer og kommuner.

Kommende netværksmøde:

Netværksgrupper om Microsoft 365 og SharePoint

Her får du inspiration til arbejdet med Microsoft 365 og SharePoint på internationalt plan. Gennem fokus på alle relevante aspekter og funktioner udbygger du din viden på området og får gode idéer til optimal udnyttelse. Du bliver holdt ajour med den seneste udvikling inden for Microsoft 365 og SharePoint. Mødetemaerne er meget forskellige og adresserer blandt mange andre governance, adoption, hvilket værktøj hvornår og quick wins med Microsoft 365 og SharePoint.

Kommende netværksmøde:
10/06/2024
Novo Nordisk - Vandtaarnsvej 114, 2860 Søborg

Gennem inddragelse af alle relevante aspekter og funktioner udbygger du din viden inden for netværksgruppens fokusområder og får gode idéer til optimal udnyttelse. Du bliver holdt ajour med den seneste udvikling inden for Microsoft 365 og SharePoint og får inspiration til at vedligeholde og udvikle dit intranet på bedste vis. Eksempler på mødetemaer er adoption, governance, hvilket værktøj hvornår, analytics, intranetforsiden og Viva Connections.

Kommende netværksmøde:

Denne netværksgruppe er for dig, der sidder med ansvaret for samarbejde på Microsoft 365. Du bliver ajourført med den seneste udvikling i bl.a. Microsoft Teams og får konkrete input til, hvordan du kan skabe succes. Der er mange anvendelsesmuligheder og vi kommer omkring dem alle eksempelvis governance, adoption, styrke samarbejdet, telefoni og dokumenthåndtering.

Kommende netværksmøde:

Arbejder du med Microsoft 365 fra en lidt mere teknisk vinkel er denne netværksgruppe noget for dig. Her får du konkrete input til arbejdet med Microsoft 365 og bliver holdt ajour med den seneste udvikling inden for gruppens fokusområder, som blandt andet inkluderer ekstern deling på Microsoft 365, Power platformen, labels og klassifikation, Azure og opgraderinger.

Kommende netværksmøde:

Her får du inspiration til arbejdet med Microsoft 365, intranet og SharePoint. Gennem fokus på alle relevante aspekter og funktioner udbygger du din viden på området og får gode idéer til optimal udnyttelse. Du bliver holdt ajour med den seneste udvikling inden for Microsoft 365, intranettet og SharePoint. Mødetemaerne er meget forskellige og adresserer blandt mange andre governance, dokumenthåndtering, PowerApps, hvilket værktøj hvornår, Viva Connections og søgning.

Kommende netværksmøde:

Her får du direkte og nyttige input til dit arbejde med SharePoint on premise. Gennem fokus på alle relevante aspekter og funktioner udbygger du din viden på området og får gode ideer til optimal udnyttelse. Specifikke eksempler på tidligere mødetemaer er fremtiden for SharePoint on premise, SharePoint Subscription Server, brugerrettigheder og governance, PowerApps, hybride løsninger, søgning og integreret sagsbehandling.

Kommende netværksmøde:

Øvrige netværksgrupper

Denne gruppe er for dig, der arbejder med Information og Knowledge Management i globale virksomheder. Gruppen er international og møderne er online og på engelsk.

Kommende netværksmøde:

Forandringsledelse indeholder mange dimensioner, og der er forskellige tilgange til arbejdet. Vi sætter fokus på de elementer, som udgør en effektiv og tilfredsstillende forandringsproces. Netværksgruppen bliver introduceret til og drøfter forskellige teorier men har også praktiske og pragmatiske temaer på agendaen. Eksempler på tidligere temaer er forandringskommunikation – også fra lederperspektiv -, adoption, adfærdsdesign, gamification, vellykkede ADKAR cases, håndtering af modstand, digital transformation, effektmålinger og meget mere.

Kommende netværksmøde:
30/05/2024
EPOS Group A/S - Industriparken 27, 2750 Ballerup

Her får du inspiration til dit arbejde med AI, workflow og automatisering og dermed drive virksomhedens effektiviseringer. Vi kommer vidt omkring med fokus på blandt andet Copilot, governance, kunstig intelligens, RPA, machine learning, power platformen og automate.

Kommende netværksmøde:
24/04/2024
Microsoft Teams

Her er der inspiration for dig, der er ansvarlig for eller arbejder med at forbedre din virksomheds Digital Employee Experience (DEX). Gruppen er international, foregår på engelsk og kører udelukkende onlinemøder. Du bliver ajourført med den seneste udvikling inden for DEX og får gode idéer til at optimere brugeroplevelsen i bred forstand og dermed gøre det lettere for dine kolleger at løse deres arbejdsopgaver på effektiv vis. Vi kommer omkring strategi, medarbejderfokus, organisering, betydningen af ledelsesopbakning og, hvad det indebærer at skabe succesfuld DEX.

Kommende netværksmøde:

I netværksgruppen om læring i virksomheder får du inspiration til dit arbejde med læring og kan diskutere med andre ligesindede om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling om læring og får konkrete input til, hvordan du kan forbedre jeres arbejde med læring. Det gælder på både overordnet og detaljeret plan. Vi adresserer blandt meget andet både teori og værktøjer, læringskultur, den gode læringsoplevelse og læringsprocesser og -mål.

Kommende netværksmøde:
30/05/2024
EPOS Group A/S - Industriparken 27, 2750 Ballerup

For webchefer og andre relevante med ansvar for webudvikling og digital markedsføring. Der er alsidig og gavnlig inspiration at hente i form af brugbar viden om digitale trends, organisk trafik, marketing automation, hjemmesideoptimering, Sitecore, søgeoptimering, taksonomi, integrationer, forms, cookies, performance og meget andet.

Kommende netværksmøde:
29/04/2024
Microsoft Teams