Få et samlet overblik over vores forskellige netværksgrupper og kommende møder. Du kan få et gratis prøvemøde. Send en mail til info@IntraTeam.dk ved interesse.

Netværksgrupper om intern kommunikation og intranet

Vi kommer omkring alle relevante aspekter ved den interne kommunikation såvel på overordnet plan og ned i detaljen. Bredden af mødetemaer spænder vidt og inkluderer blandt mange andre: Organisering af funktionen og arbejdet, strategier og politikker, kommunikationstyper, kanaler og værktøjer. Specifikke eksempler på tidligere mødetemaer er: måling af værdien, strategi-, linje-, ledelses- og forandringskommunikation, målrettede nyheder og interne sociale medier.

Kommende netværksmøde:
26/04/2023
Danish Refugee Council - Borgergade 10, 1300 København
01/06/2023
Microsoft Teams

Vi kommer omkring alle relevante aspekter ved den interne kommunikation såvel på overordnet plan og ned i detaljen. Bredden af mødetemaer spænder vidt og inkluderer blandt mange andre: Organisering af funktionen og arbejdet, strategier og politikker, kommunikationstyper, kanaler og værktøjer. Specifikke eksempler på tidligere mødetemaer er: effektmålinger, strategi-, linje-, ledelses- og forandringskommunikation, målrettede nyheder og interne sociale medier.

De særlige udfordringer relateret til mange lokationer og forskellige lande- og arbejdskulturer vil også blive adresseret.

Kommende netværksmøde:

Her får du inspiration til at vedligeholde, udvikle og i det hele taget optimere indholdet på din virksomheds intranet. Det involverer arbejdet såvel rundt om som på selve intranettet. Vi går i dybden med både store og små relevante temaer og udveksler gode og mindre gode erfaringer og eksempler. At skabe og drive et velfungerende intranet kommer ikke af sig selv, ressourcerne er ofte små, og der er løbende udfordringer. Derfor giver det rigtig god mening at deltage i et netværk med andre intranetansvarlige og få masser af kompetent inspiration fra dygtige indlægsholdere.

Kommende netværksmøde:
01/06/2023
Microsoft Teams

Her får du inspiration til at vedligeholde, udvikle og i det hele taget optimere indholdet på din kommunes intranet. Det involverer arbejdet såvel rundt om som på selve intranettet. Vi går i dybden med både store og små relevante temaer og udveksle gode og mindre gode erfaringer og eksempler. At skabe og drive et velfungerende intranet kommer ikke af sig selv, ressourcerne er ofte små, og der er løbende udfordringer. Derfor giver det rigtig god mening at deltage i et netværk med andre intranetansvarlige og få masser af kompetent inspiration fra dygtige indlægsholdere.

Kommende netværksmøde:

Netværksgrupper om Microsoft 365 og SharePoint

Her får du inspiration til arbejdet med Microsoft 365 og SharePoint på internationalt plan. Gennem fokus på alle relevante aspekter og funktioner udbygger du din viden på området og får gode idéer til optimal udnyttelse. Du bliver holdt ajour med den seneste udvikling inden for Microsoft 365 og SharePoint. Mødetemaerne er meget forskellige og adresserer blandt mange andre governance, adoption, hvilket værktøj hvornår og quick wins med Microsoft 365 og SharePoint.

Kommende netværksmøde:

Gennem inddragelse af alle relevante aspekter og funktioner udbygger du din viden inden for netværksgruppens fokusområder og får gode idéer til optimal udnyttelse. Du bliver holdt ajour med den seneste udvikling inden for Microsoft 365 og SharePoint og får inspiration til at vedligeholde og udvikle dit intranet på bedste vis. Eksempler på mødetemaer er adoption, governance, hvilket værktøj hvornår, analytics, intranetforsiden og Viva Connections.

Kommende netværksmøde:

Denne netværksgruppe er for dig, der sidder med ansvaret for samarbejdet på Microsoft Teams. Du bliver ajourført med den seneste udvikling i Microsoft Teams og får konkrete input til, hvordan du kan skabe succes. Der er mange anvendelsesmuligheder for Teams, og vi kommer omkring dem alle eksempelvis governance, adoption, styrke samarbejdet, telefoni og dokumenthåndtering.

Kommende netværksmøde:

Arbejder du med Microsoft 365 fra en lidt mere teknisk vinkel er denne netværksgruppe noget for dig. Her får du konkrete input til arbejdet med Microsoft 365 og bliver holdt ajour med den seneste udvikling inden for gruppens fokusområder, som blandt andet inkluderer ekstern deling på Microsoft 365, Power platformen, labels og klassifikation, Azure og opgraderinger.

Kommende netværksmøde:

Her får du inspiration til arbejdet med Microsoft 365 og SharePoint. Gennem fokus på alle relevante aspekter og funktioner udbygger du din viden på området og får gode idéer til optimal udnyttelse. Du bliver holdt ajour med den seneste udvikling inden for Microsoft 365 og SharePoint. Mødetemaerne er meget forskellige og adresserer blandt mange andre governance, dokumenthåndtering, PowerApps, hvilket værktøj hvornår, Viva Connections og søgning.

Kommende netværksmøde:

Her får du direkte og nyttige input til dit arbejde med SharePoint on premise. Gennem fokus på alle relevante aspekter og funktioner udbygger du din viden på området og får gode ideer til optimal udnyttelse. Specifikke eksempler på tidligere mødetemaer er fremtiden for SharePoint on premise, SharePoint Subscription Server, brugerrettigheder og governance, PowerApps, hybride løsninger, søgning og integreret sagsbehandling.

Kommende netværksmøde:
11/05/2023
Gentofte Kommune - Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund

Netværksgrupper om Information Management, forandringsledelse, automatisering, Digital Employee Experience og læring

Her får du inspiration til alle relevante aspekter af Information Management herunder intern søgning, findbarhed, Knowledge Management, chatbots med mere. Eksempler på specifikke mødetemaer er information governance, dokumenthåndtering, søgekultur og -strategi, strukturering af data og personalisering.

Kommende netværksmøde:

Forandringsledelse indeholder mange dimensioner, og der er forskellige tilgange til arbejdet. Vi sætter fokus på de elementer, som udgør en effektiv og tilfredsstillende forandringsproces. Netværksgruppen bliver introduceret til og drøfter forskellige teorier men har også praktiske og pragmatiske temaer på agendaen. Eksempler på tidligere temaer er forandringskommunikation – også fra lederperspektiv -, adoption, adfærdsdesign, gamification, vellykkede ADKAR cases, håndtering af modstand, digital transformation, effektmålinger og meget mere.

Kommende netværksmøde:

Her får du inspiration til dit arbejde med at automatisere digitale arbejdsprocesser og dermed drive virksomhedens effektiviseringer. Vi kommer vidt omkring med fokus på blandt andet governance, kunstig intelligens herunder RPA, machine learning og chatbots, Power platformen og Automate.

Kommende netværksmøde:

Her er der inspiration for dig, der er ansvarlig for eller arbejder med at forbedre din virksomheds Digital Employee Experience (DEX). Du bliver ajourført med den seneste udvikling inden for DEX og får gode idéer til at optimere brugeroplevelsen i bred forstand og dermed gøre det lettere for dine kolleger at løse deres arbejdsopgaver på effektiv vis. Vi kommer omkring strategi, medarbejderfokus, organisering, betydningen af ledelsesopbakning og, hvad det indebærer at skabe succesfuld DEX.

Kommende netværksmøde:
01/06/2023
Microsoft Teams

I netværksgruppen om læring i virksomheder får du inspiration til dit arbejde med læring og kan diskutere med andre ligesindede om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling om læring og får konkrete input til, hvordan du kan forbedre jeres arbejde med læring. Det gælder på både overordnet og detaljeret plan. Vi adresserer blandt meget andet både teori og værktøjer, læringskultur, den gode læringsoplevelse og læringsprocesser og -mål.

Kommende netværksmøde:
03/05/2023
Red Barnet - Rosenørns Allé 12, 1634 København V

Netværksgrupper om digital marketing og Sitecore

For webchefer og andre relevante med ansvar for at optimere virksomhedens digitale og social media markedsføring er der alsidig og gavnlig inspiration at hente i denne netværksgruppe. Blandt meget andet får du nyttig viden om digitale trends, organisk trafik, marketing automation og kundeloyalitet. Du bliver også opdateret på leadgenerering, splittest og personalisering, cookies og valg af CMS.

Kommende netværksmøde:
20/04/2023
IIH Nordic - Artillerivej 86, 1. sal, 2300 København S

Her får du inspiration til dit arbejde med jeres Sitecore-hjemmeside, og hvordan du skaber succes med jeres løsning med et væld af gode tips baseret på andres arbejde og erfaringer. Blandt meget andet fokuserer vi på søgeoptimering, taksonomi, integrationer, forms, cookies, performance og digital asset management.

Kommende netværksmøde:
25/04/2023
Microsoft Teams