Vores team

Vores team står altid klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål om vores arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Vores vigtigste opgave er at skabe de helt rigtige rammer, så du kan skabe dig et værdifuldt netværk af ligesindede. Ydermere sørger vi også for, at du kan få sparring til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Det gør vi gennem vores arbejde med netværksgrupper, arrangementer, webinars og rådgivning. Vi hører gerne fra dig, hvis du har input, kommentarer eller spørgsmål til vores arbejde. Det kan også være, at du har en god idé til et nyt samarbejde, netværksgruppe eller arrangement.

Vi støtter

Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vores team arbejder hårdt på at lave et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.