Anette WittenbergNetværksleder

Anette Wittenberg har arbejdet hos IntraTeam siden august 2007. Hendes primære arbejdsopgaver relaterer sig til facilitering af netværksgrupper, planlægning af arrangementer og rådgivning. Anette har en bred kommunikationsmæssig baggrund. Senest har hun arbejdet som ansvarlig for intern kommunikation i Saint-Gobain Isover. Her var et af hovedområderne arbejdet med virksomhedens intranet.

Et af Anettes hovedfokus er konkurrencen om IntraTeamPrisen. Prisen gives til en organisation, der har gjort en exceptionel indsats for at anskaffe eller udvikle et velfungerende og meget brugt intranet. Ydermere skal intranettet have stor nytteværdi for organisationen. Vinderen i 2020 blev LEGO Koncernen.

Tøv endelig ikke med at kontakte Anette Wittenberg, hvis I har spørgsmål eller andet.

Kontaktinformation

+45 28 35 16 55
Søren Frichs Vej 38K, 1. sal, 8230 Åbyhøj

Sociale medier

Vi støtter

Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.