Anja Thinggaard MadsenNetværks- og marketingkoordinator

Anja Thinggaard Madsen har arbejdet hos IntraTeam siden februar 2015. De primære opgaver for Anja er koordinering af netværksmøder og arrangementer. Dette indebærer kontakten til netværksgruppemedlemmerne, indlægsholdere, partnere og venner af huset. Arbejdet består også af opdatering og optimering af hjemmesider og online community samt markedsføring af vores arrangementer og netværksmøder. Hun er også den primære kontaktperson for studiemedhjælpere og praktikanter. Generelt er hun kontorets blæksprutte, som har en finger med i de fleste opgaver.

Har I spørgsmål, kommentarer eller undrer I jer over noget, så tag endelig fat i Anja.

Kontaktinformation

+45 70 26 08 01
Mariane Thomsens Gade 6, 8000 Aarhus C

Sociale medier

Vi støtter

Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.