Bolette ClausenMarketing Coordinator

IMG_3236 færdig klippede

Bolette Clausen har arbejdet hos IntraTeam siden januar 2018. Bolette startede i praktik i forbindelse med uddannelse, men blev så ansat efterfølgende som researcher og koordinator. I dag er Bolettes hovedfokus IntraTeam Event Copenhagen, hvor hun sidder med markedsføring, event-planlægning og koordinering. Dette indebærer bl.a. kontakt og planlægning af talere, partnere og faciliteter. Ydermere sidder Bolette også med opfølgning og behovsafdækning på vores medlemmer og andre interesserede. Dette sker i forbindelse med vores netværksmøder og arrangementer.

Tag endelig fat i Bolette Clausen, hvis du har input, spørgsmål eller kommentarer.

Kontaktinformation

+45 70 26 08 01
Mariane Thomsens Gade 6, 8000 Aarhus C

Sociale medier

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Vi støtter


Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.