Kurt Kragh SørensenEjer og Digital Workplace konsulent

Siden august 2000 har Kurt Kragh Sørensen beskæftiget sig med videndeling om intranet og den digitale arbejdsplads. Det er emner som intern kommunikation, Microsoft/Office 365, SharePoint, søgning, samarbejde og meget mere. Kurts hovedfokus er facilitering af netværksmøder, planlægning af arrangementer, rådgivning og forretningsudvikling.

Den store iver efter at dele viden med andre om intranettet og den digitale arbejdsplads gør, at Kurt er en respekteret ildsjæl i branchen. Dette viste sig især, da han i oktober 2019 vandt Intranet Now Diamond Award. Prisen gives til en person, der giver et særligt bidrag til intranet-samfundet. Kurt fik prisen for at være en indflydelsesrig person, der deler ud af sine enorme mængde viden om intranet og digitale arbejdspladser.

Kurt er altid klar på en uforpligtende snak om nye spændende muligheder, tendenser eller udfordringer. Tøv endelig ikke med at kontakte ham.

Kontaktinformation

+45 4018 1655
Mariane Thomsens Gade 6, 8000 Aarhus C

Sociale medier

Vi støtter

Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Det kan være emner som Microsoft 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.