Nikolai MikkelsenSalgs- og marketingassistent

Nikolai Mikkelsen

Nikolai Mikkelsen har arbejdet hos IntraTeam siden august 2018. Nikolai startede i praktik i forbindelse med sin uddannelse, men blev så ansat efterfølgende som salgs – og marketingassistent. I dag er Nikolais hovedfokus salg til nye og eksisterende kunder. Dette indebærer behovsafdækning og opfølgning på nye og eksisterende kunder. Alt dette i forbindelse med vores netværksmøder, konferencer og temadage. Det meste af tiden bruger Nikolai i vores CRM-system.

Nikolai Mikkelsen er altid klar på en snak. Kontakt ham via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål, input eller kommentarer.

Kontaktinformation

+45 7026 0801
Carl Blochs Gade 37, 8000 Aarhus C

Sociale medier

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.