Tidligere webinars

Herunder kan du se alle tidligere webinars om intranet og den digitale arbejdsplads. Vi fra IntraTeam bestræber os efter at holde minimum 12 webinars om året relateret til intranettet og den digitale arbejdspladser. Det kan være emner som Office 365, SharePoint, intern kommunikation, nyheder, søgning, chatbots og meget andet. Du kan også se alle vores kommende webinars om intranettet og den digitale arbejdsplads.

Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.

Se eller gense

Er du IntraTeam medlem, så kan du se eller gense de fleste af vores tidligere webinars om intranet og den digitale arbejdsplads. De er optaget og uploadet på vores online community. Send os en mail på info@IntraTeam.dk, hvis du gerne vil have adgang.