IntranetPrisen 2018 – En lille hilsen fra nummer to

En hilsen fra Kræftens Bekæmpelse.

Vi er så stolte af at blive nomineret til IntranetPrisen2018 og at blive nummer to med en tre måneder gammel intranet-baby!

Med Microsoft SharePoint platformen i skyen toppet med Wizdoms out-of-the box løsning, har vi fået rigtig meget forærende fra starten. Med kun tre dedikerede, interne ressourcer har vi designet, bygget og implementeret vores nye intranet.

Netværket i IntraTeam skal have en stor kredit for at have været med til at finde de for os bedste løsninger. For hold da op, hvor har vi brugt de gode input til at tage de endelige beslutninger – eks. om vi var modne til at bruge Teams, Yammer, Noticeboards, videokanaler og andre valgmuligheder.

Det vigtigste element for vores succes har helt klart været brugerinddragelsen. Med mange workshops og nytænkning frem for konvertering. Med interne ressourcer frem for standard konsulentundervisning.

Nu skal forandringskommunikation få Insite helt ud over rampen med håndtering af de børnesygdomme, der naturligt opstår med navigeringen i et helt nyt intranet. Vi glæder os til næste brugerundersøgelse!

Bliv en del af vores online community