IntraTeam blog om intranettet og den digitale arbejdsplads. Læs vores artikler, videoer, interviws og meget andet om intranettet og den digitale arbejdsplads. Vi skriver om emner indenfor Microsoft/Office 365, SharePoint, søgning, intern kommunikation, Enterprise Social Network, chatbots, intern samarbejde og meget andet. Du kan også følge Kurt Kragh Sørensens IntraTeamNews – en opsamling af de nyeste artikler og tendenser på den digitale arbejdsplads. Har du kommentarer til vores blog: intranettet og den digitale arbejdsplads, så sig endelig til.

Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads direkte i din mailboks. I nyhedsbrevet får du informationer om kommende arrangementer og nyheder om intranettet og den digitale arbejdsplads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads, så opret en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med intranetet og den digitale arbejdsplads. Vi har over 800 brugere på vores online community i dag.