Om IntraTeam

Gennem netværksgrupper, arrangementer og rådgivning har vi siden 2000 bidraget til, at understøtte danske virksomheders arbejde med at udvikle og optimere intranet og digitalisering på interne og eksterne platforme. 

De mange forskellige kompetencer og egenskaber, som er repræsenteret i vores netværk, giver os et stærkt fundament for at tilbyde relevante og alsidige netværksmøder og webinars, vedkommende arrangementer og kvalificeret rådgivning. 

Medlemsskaren inkluderer repræsentanter fra de fleste virksomheder i Danmark, store som små, private og offentlige fordelt over vidt forskellige brancher. Denne sammensætning skaber en ideel grobund for videndeling og erfaringsudveksling. Dette sker gennem fysiske møder i et bredt udvalg af netværksgrupper og online via webinars. 

Siden 2000 har vi holdt større enkeltstående arrangementer med vores to internationale konferencer i spidsen – en i København og en i Stockholm. Sideløbende holder vi interessante temadage med fokus på intranettet, kommunikation og den digitale arbejdsplads.  

Rådgivning indenfor intranettet og den digitale arbejdsplads har også været en del af vores palette. Vi hjælper virksomheder og organisationer med deres udfordringer med det digitale. 

Mød holdet 🚀

Vores team står altid klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål om vores arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Vores vigtigste opgave er at skabe de helt rigtige rammer, så du kan skabe dig et værdifuldt netværk af ligesindede. Ydermere sørger vi også for, at du kan få sparring til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Det gør vi gennem vores arbejde med netværksgrupper, arrangementer, webinars og rådgivning. Vi hører gerne fra dig, hvis du har input, kommentarer eller spørgsmål til vores arbejde. Det kan også være, at du har en god idé til et nyt samarbejde, netværksgruppe eller arrangement.

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail

Vi støtter


Har du spørgsmål?

Følg med i vores IntraTeam nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have informationer om, hvad der rører sig på den digitale arbejdsplads. Dette får du direkte i din mailboks. Du kan også få information om IntraTeam. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Andre arrangementer

Vi har et hav af netværksmøder, webinars og arrangementer, hvor du kan blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads. Det omhandler emner som intranet, Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring om den digitale arbejdsplads eller om IntraTeam? Så kan du oprette en gratis profil på vores online community, hvor du kan få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.