Medlemskaber

Der er muligheder for enhver smag, og her er de forskellige typer:

Webinarmedlemskab
Kr. 3.480 pr. år
Sølv
(Netværksgrupper)
- En gruppe: Kr. 10.980
- 2-3 grupper: Kr. 13.980
- Over 3 grupper: Kr. 16.980
pr. år
Mest købte
Guld
(Netværksgrupper)
- En gruppe: Kr. 14.980
- 2-3 grupper: Kr. 17.980
- Over 3 grupper: Kr. 20.980
pr. år

Inkluderet i alle medlemskaber:
  • Adgang til præsentationer, optagelser og andet mødemateriale (afhængig af type og format) 
  • Send en substitut til webinars, netværksmøder og “medlemmer deler viden” sessioner, hvis du selv er forhindret i at deltage  
  • Inviter en gæst med til webinars, netværksmøder og “medlemmer deler viden” sessioner en gang i mellem 
  • Gratis bronze benchmark af DEX (Digital Employee Experience) herunder intranettet, digitalt samarbejde og Enterprise Social Network
  • Rabat på et sølv – eller guld benchmark 
  • 20% rabat på ydelsen ”Valg af system til intranettet/den digitale arbejdsplads”  
  • Gratis deltagelse i netværksgruppe(rne), hvis du bliver arbejdssøgende og indtil du er faldet på plads i nyt job
Mere om medlemskaberne

Hver netværksgruppe, som du er medlem af, har fire årlige netværksmøder. Møderne finder sted fysisk eller online afhængig af gruppens ønsker. Hvert kvartalsvise møde består typisk af et temaoplæg valgt af gruppens medlemmer, en værtspræsentation og videndeling blandt deltagerne.

“Medlemmer deler viden” er onlinesessioner, hvor medlemmer deler viden om forskellige temaer på tværs af netværksgrupperne. Det kan fx være 3-4 medlemmer, der deler viden om et særligt tema eller et diskussionsoplæg. Her er der rigeligt med tid og mulighed for at dele viden med medlemmer af hele netværket 

Du får 10 webinars relateret til intranettet og den digitale arbejdsplads. Det kan være praksisnære cases og ekspertpræsentationer, både danske og internationale. Der er også rig mulighed for at stille spørgsmål og dermed få input til dine udfordringer og arbejdsopgaver.

Med et guld-medlemskab får du gratis adgang til alle vores konferencer – både online og fysiske samt danske og internationale (gælder ikke workshops). Du vil løbende blive informeret om din gratis plads på kommende arrangementer. Vi forventer min. 4 en-dags konferencer om året. Sølvmedlemmer, kolleger og andre er velkomne på vores konferencer mod separat betaling. 

Som guld-medlem kan du få en times telefonisk eller online rådgivning om året. Henvend dig blot på info@IntraTeam.dk, hvis du ønsker at gøre brug heraf.  

Uanset medlemsstatus har du adgang til udvalgte præsentationer, optagelser og andet mødemateriale. Vær opmærksom på, at der kan være tilfælde, hvor præsentationer, optagelser og mødemateriale ikke er tilgængeligt. Alle præsentationer, optagelser og mødemateriale er fortrolige og må ikke deles med andre uden samtykke.  

Er du selv forhindret i at deltage i et webinar eller netværksmøde, er du velkommen til at sende en substitut i stedet for. 

Er der et særligt emne eller tema, som kunne være relevant for en kollega, er du velkommen til at invitere en gæst med en gang imellem – uden beregning, dog afhængig af deltagerantal.  

Uanset medlemskab får du adgang til et stort online community med over 1.000 brugere – både nationale og internationale. Communitiet har fokus på intranettet og den digitale arbejdsplads. Herfra får du adgang til præsentationer, optagelser og andet mødemateriale.  

Som medlem hos IntraTeam tilbyder vi en gratis bronze benchmark af jeres intranet/digitale arbejdsplads. Med selvevalueringsbenchmarken kan du måle, hvor meget af potentialet, I udnytter på jeres intranet/digitale arbejdsplads og sammenligne jeres score med de bedste i hver kategori.  

Som medlem kan du få 20% rabat på vores kravsspecifikationhvor vi hjælper jer med at vælge et system til jeres intranet. Specifikationen består af ca. 180 behov, som gør det lettere at sammenligne forskellige systemer på funktioner og priser.  

Bliver du som medlem jobsøgende, eller er du netop startet i nyt job, har du mulighed for at blive i netværket, indtil du er faldet godt på plads i dit nye job. Dermed kan du udvikle dine kompetencer og bibeholde dit netværk i overgangsperioden. Tilbuddet gælder dog ikke, hvis du er blevet selvstændig, er ansat hos en systemleverandør eller lignende.  

Tegn et medlemskab

Når du har tegnet et medlemskab ovenfor, vil du modtage flere oplysninger om dit medlemskab herunder valg af netværksgrupper. Du kan også skrive til os på info@IntraTeam.dk eller ringe på tlf. + 45 70 26 08 01.

Har du spørgsmål til vores medlemskaber? Du er meget velkommen til at sende os en mail til info@IntraTeam.dk eller ringe på tlf. + 45 70 26 08 01 og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Medlemskaber betales forud for et år ad gangen og fornyes løbende herefter. Priser er opdateret oktober 2023.

OBS. Konsulenter og systemleverandører har ikke adgang til at deltage fast i grupperne.