Medlemskaber

Sølv
Årligt pr. person

10.980 kr. for én gruppe

Pris pr. ekstra gruppe: 3.000 kr.
Guld
Årligt pr. person

14.980 kr. for én gruppe

Pris pr. ekstra gruppe: 3.000 kr.

 

Priserne er i danske kroner og ex. moms.

Inkluderet i alle medlemskaber:
  • Adgang til præsentationer, optagelser og andet mødemateriale (afhængig af type og format) 
  • Send en substitut til netværksmøder og online temamøder, hvis du selv er forhindret i at deltage  
  • Inviter en gæst med til netværksmøder og online temamøder en gang i mellem 
  • Gratis bronze benchmark af DEX (Digital Employee Experience) herunder intranettet, digitalt samarbejde og Enterprise Social Network
  • Rabat på et sølv – eller guld benchmark 
  • 20% rabat på ydelsen ”Valg af system til intranettet/den digitale arbejdsplads”  
  • Gratis deltagelse i netværket, hvis du bliver arbejdssøgende og indtil du er faldet på plads i nyt job
Mere om medlemskaberne

Hver netværksgruppe har fire årlige netværksmøder. Møderne finder sted fysisk eller online afhængig af gruppens ønske. Hvert kvartalsvise møde består typisk af et temaoplæg valgt af gruppens medlemmer, en værtspræsentation og videndeling blandt deltagerne.

Online temamøder er interaktive temamøder på tværs af netværket. Det kan både være en ekspert eller medlemmer, der deler sin viden om et område. Online temamøder er for vores medlemmer, men der kan tilkøbes adgang for ikke-medlemmer.

Med et guld-medlemskab får du gratis adgang til alle vores konferencer – både online og fysiske samt danske og internationale (gælder ikke workshops). Du vil løbende blive informeret om din gratis plads på kommende arrangementer. Sølvmedlemmer får 25% rabat. Kollegaer og andre er velkomne mod separat betaling. 

Som guld-medlem kan du få en times telefonisk eller online rådgivning om året. Henvend dig blot på info@IntraTeam.dk, hvis du ønsker at gøre brug heraf.  

Uanset medlemsstatus har du adgang til udvalgte præsentationer, optagelser og andet mødemateriale. Vær opmærksom på, at der kan være tilfælde, hvor præsentationer, optagelser og mødemateriale ikke er tilgængeligt. Alle præsentationer, optagelser og mødemateriale er fortrolige og må ikke deles med andre uden samtykke.  

Er du selv forhindret i at deltage i et netværksmøde eller et online temamøde, er du velkommen til at sende en substitut i stedet for. 

Er der et særligt emne eller tema, som kunne være relevant for en kollega, er du velkommen til at invitere en gæst med en gang imellem – uden beregning, dog afhængig af deltagerantal.  

Uanset medlemskab får du adgang til et stort online community med over 1.000 brugere – både nationale og internationale. Her får du adgang til præsentationer, optagelser og andet materiale. Du kan også stille og svare på spørgsmål fra de andre brugere. 

Vi tilbyder en gratis bronze benchmark af jeres intranet/digitale arbejdsplads. Med selvevalueringsbenchmarken kan du måle, hvor meget af potentialet, I udnytter på jeres intranet/digitale arbejdsplads og sammenligne jeres score med de bedste i hver kategori.  

Som medlem kan du få 20% rabat på vores kravsspecifikationhvor vi hjælper jer med at vælge et system til jeres intranet. Specifikationen består af ca. 180 behov, som gør det lettere at sammenligne forskellige systemer på funktioner og priser.  

Bliver du som medlem jobsøgende, eller starter i nyt job, har du mulighed for at blive i netværket, indtil du er faldet godt på plads. Dermed kan du udvikle dine kompetencer og bibeholde dit netværk i overgangsperioden. Tilbuddet gælder dog ikke, hvis du er blevet selvstændig, er ansat hos en systemleverandør eller lignende.  

Tegn et medlemskab

Når du har tegnet et medlemskab ovenfor, vil du modtage flere oplysninger om dit medlemskab herunder valg af netværksgrupper. Du kan også skrive til os på info@IntraTeam.dk eller ringe på tlf. + 45 70 26 08 01.

Har du spørgsmål til vores medlemskaber? Du er meget velkommen til at sende os en mail til info@IntraTeam.dk eller ringe på tlf. + 45 70 26 08 01 og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Medlemskaber betales forud for et år ad gangen og fornyes løbende herefter. Priser er opdateret juli 2024.

OBS. Konsulenter og systemleverandører har ikke adgang til at deltage fast i grupperne. 

Hvorfor er du medlem af netværket?