Jobopslag: Studentermedhjælper med lyst til at udvikle sine salgskompetencer

Er du interesseret i et fleksibelt studiejob, hvor du opbygger erfaring med opsøgende salg, så er dette studiejob noget for dig. Dine primære opgaver:

  • Kontakt til nye og eksisterende kundeemner primært via telefon, mails og LinkedIn
  • Opdatering og vedligeholdelse af CRM-system (Nimble.com)
  • Research af relevante leads til vores netværk
  • Assistere med ad-hoc opgaver

Arbejdstid, lokation og løn

Arbejdstiden tilpasses dit studie efter behov, men vi forestiller os, at du kan arbejde 10-12 timer om ugen i tidsrummet mandag-fredag kl. 08.30-16.00. Om du arbejder få timer om dagen eller hele dage, er op til dig. Har du tid til at arbejde mere i nogle perioder, så er der også mulighed for det samtidig med, at vi har fuld forståelse for travle perioder med eksamen, hvor du skærer ned på arbejdstiden.

Vi holder til i Frichsparken i Åbyhøj, men der en god mulighed for at arbejde hjemmefra, hvis det passer bedre ind i hverdagen.

Løn efter aftale afhængig af kvalifikationer og erfaring.

Hvem er vi

Vi har over 20 års erfaring med facilitering af netværksgrupper, arrangementer og webinars – både i Danmark og internationalt. Emnerne spænder bredt herunder fokus på intranet, intern kommunikation, Microsoft 365 og AI. Virksomheden består af seks medarbejdere heraf to studentermedhjælpere. Vi er et lille team, hvor tonen er afslappet, kommunikationsvejene korte og arbejdet fleksibelt.

Om dig

Vi forventer, at du har gåpåmod og er indstillet på at kontakte nye mennesker via fx telefon og mail. Du har gode skriftlige og mundtlige evner på dansk og på engelsk. Hvilken uddannelse, du er i gang med, er ikke så vigtig for os, men vi ser gerne, at du er i starten af dit uddannelsesforløb.

Interesseret?

Send nogle ord om dig selv og evt. et CV til Anja Thinggaard Madsen på mail Anja@IntraTeam.dk. Har du spørgsmål, kan du også kontakte Anja via mail eller telefon +45 53 55 16 55. Vi afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet.