Rådgivning

Siden år 2000 har IntraTeam faciliteret netværk om intranettet, den digitale arbejdsplads, Microsoft/Office 365 og SharePoint. Dette har givet os værdifulde erfaringer, som kan hjælpe, hvis I står over for at forny jeres digitale arbejdsplads, skal vælge et nyt system eller efterspørger rådgivning om jeres strategi og målsætning. Vi sælger ingen produkter eller systemer, men kigger udelukkende på jeres behov og giver rådgivning så I finder den bedste løsning. Vi hjælper også gerne i mange andre sammenhænge, så tag bare fat i os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Vil du være en del af vores netværk?

Gratis og uforpligtende netværksmøde

Du har nu mulighed for at få et gratis og uforpligtende netværksmøde. På den måde kan du se om fremtidig deltagelse kunne være relevant for dig. Der er kun et par gratis pladser til hvert møde. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde.

Netværksmøder og arrangementer

Vi har et hav af netværksmøderwebinars og arrangementer. Her kan du blive inspireret til dit arbejde med intranettet og den digitale arbejdsplads herunder Microsoft/Office 365, SharePoint, Change Management, HR, Knowledge Management, samarbejde og meget andet.

Gratis online community til dig

Er du interesseret i faglig sparring, så opret en gratis profil på vores online community. Her kan du få input til dine aktuelle udfordringer med den digitale arbejdsplads.